Haberler

Washington Büyükelçisi Şensoy Mecliste

Meclis Dışişleri Komisyonu, Ermeni İddialarıyla İlgili Son Gelişmeleri Değerlendirmek Üzere Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy'un Katıldığı Özel Gündemli Bir Toplantı Düzenledi.

-Meclis Dışişleri Komisyonu, Ermeni iddialarıyla ilgili son gelişmeleri değerlendirmek üzere Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy'un katıldığı özel gündemli bir toplantı düzenledi.

ANKARA (ANKA) - Meclis Dışişleri Komisyonu, ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde Ermeni soykırım iddialarına ilişkin kararın alınmasından sonra Türkiye'ye çağrılan Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy'un katıldığı özel gündemli bir toplantı düzenledi.

Komisyon Başkanı AKP Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, Nabi Şensoy'in son gelişmelerle ilgili bilgi vermek üzere toplantıya katıldığını belirterek, Şensoy'un değerlendirmelerini alacaklarını söyledi.

-DTP'Lİ TUNCEL PANTOLONLU KATILDI

Komisyon üyesi DTP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel'in, Meclis İçtüzük'ünde kadın milletvekillerinin tayyör giyecekleri hükmü bulunmasına rağmen, komisyon toplantısına pantolon ceket takımla katılması dikkat çekti.

-"ÖPEN ÇOK OLDU"

Komisyonun başında CHP Bursa Milletvekili Onur Öymen geç gelince, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Benim soluma oturun, ben sağda, siz solda" diyerek espri yaptı.

Bu arada Nabi Şensoy'un da toplantıda bulunduğunu gören Öymen, "Hoş geldin" diyerek selam verdi. Bu arada Kesici, Öymen'e, "Senin yerine ben öptüm" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title