Haberler

Voleybol: Efeler Ligi

Salon: Haldun AlagaşHakemler: Serdar Nişancıoğlu, Yılmaz Dumanİstanbul Büyükşehir Belediyespor: İbrahim Emet, Murat Yenipazar, Burak Güngör Baturalp, Özkan Hayırlı, Serhat Coşkun, Tuia, (Nuri Şahin, Kadir Cin, Görkem Sertel, Caner Pekşen, Berkan Eryüz)Ziraat Bankası: Ulaş Kıyak, Kaliberda,...

Salon: Haldun Alagaş

Hakemler: Serdar Nişancıoğlu, Yılmaz Duman

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: İbrahim Emet, Murat Yenipazar, Burak Güngör Baturalp, Özkan Hayırlı, Serhat Coşkun, Tuia, (Nuri Şahin, Kadir Cin, Görkem Sertel, Caner Pekşen, Berkan Eryüz)

Ziraat Bankası : Ulaş Kıyak, Kaliberda, Emre Savaş, Konarski, Cacic, Koray Şahin (Serkan Kılıç, Volkan Döne)

Setler: 19-25, 27-25, 29-27, 21-25, 10-15

Süre: 134 dakika (24, 29, 37, 28, 16)

Voleybol Efeler Ligi'nin 10. haftasında Ziraat Bankası, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yendi. 10. maçını da kazanan Ziraat Bankası namağlup liderliğini sürdürdü.

Birinci sete Ziraat Bankası iyi başladı ve etkili servislerle rakibini oyundan düşürdü. Takımını iyi yöneten Ulaş'ın çabasıyla konuk ekip teknik molayı 12-9 önde geçti. Ziraat Bankası Kaliberda ve Cacic'in sayıları ile Koray'ın bloktaki başarısı ile seti 25-19 kazandı.

İkinci set büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı ataklarla süren sette Ziraat Bankası teknik molaya 12-9 önde girdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Burak'ın hücumdaki etkinliği ile 19-19'luk eşitliği yakaladı. Ev sahibi takım uzatmaya giden seti 27-25 alarak skoru eşitledi: 1-1.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor üçüncü sete etkili servislerle başladı. Ziraat Bankası Cacic'in smaçlarıyla 9-9'luk eşitliği yakaladı ve teknik molayı da 12-10 önde geçti. 24-24'e gelen oyunun uzatma bölümünü daha iyi oynayan ev sahibi takım seti 29-27 kazandı: 2-1

Dördüncü sete çok hızlı başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik molayı da 12-7 önde geçti. Bu andan sonra oyun üstünlüğünü eline alan Ziraat Bankası, Kaliberda'nın etkili oyunuyla 13-7 geriden gelerek 13-13'lük eşitliği sağladı. Konuk ekip seti de 25-21 kazandı ve skoru eşitledi: 2-2

Tie-break setinde çok etkili servis ve köşe atakları yapan Ziraat Bankası seti 15-10 ve maçı da 3-2 kazandı.

Kaynak: AA / Spor

Ziraat Bankası Yılmaz Duman Yenipazar Emet Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title