Haberler

Vodafone Park'ın Golcüsü Pepe!

Beşiktaş’ın Partizan ile oynadığı karşılaşmanın 37. dakikasında Quaresma’nın ortasında kafayı vuran Pepe takımını öne geçirirken, Portekizli futbolcu, Beşiktaş’ın iç sahadaki son 3 maçında da fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ın Partizan ile oynadığı karşılaşmanın 37. dakikasında Quaresma'nın ortasında kafayı vuran Pepe takımını öne geçirirken, Portekizli futbolcu, Beşiktaş'ın iç sahadaki son 3 maçında da fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Pepe, Partizan karşılaşmasının 37. dakikasında Quaresma'nın serbest vuruşta yaptığı ortada iyi yükselerek topu filelere gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Pepe'nin bu sezon Beşiktaş forması altında attığı 3. gol olurken, Portekizli oyuncu bu gollerin hepsini iç sahada attı. Ligin ilk haftasında Akhisarspor ile oynanan karşılaşmada yaptığı kafa vuruşuyla siyah-beyazlı takımın bu sezon ligdeki ilk golüne imza atan Pepe, hafta sonunda Antalyaspor karşısında da fileleri yine kafayla havalandırmıştı. Pepe, Partizan karşısında attığı golle, bu sezon üst üste 3 iç saha maçında da gol atmayı başardı. Portekizli oyuncu bu gollerin tamamını kafayla attı. Pepe, 2006-2007 sezonunda Porto forması giydiği dönemde ve 2013-2014'te Real Madrid'de oynadığı dönemde sezonu 4'er golle tamamlamıştı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş formasıyla henüz sezonun başında 3 gole ulaştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Partizan Beşiktaş Pepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title