Haberler

Yaprak dökümü devam ediyor! Azize ve Ferhat ile Şirin ekranlara veda etti

Güncelleme:

Son dönemde televizyon ekranlarında peş peşe gelen final haberleri dikkat çekiyor. Kanal D'nin iddialı dizisi Azize ve FOX TV'de yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisi final kararı aldı.

Televizyon ekranlarında yaprak dökümü sürüyor. Peş peşe gelen final haberleri dizi sektöründe işlerin yolunda gitmediğini işaret ediyor.

FERHAT İLE ŞİRİN 6. BÖLÜMDE FİNAL KARARI ALDI

TV100'ün haberine göre, Azize dizisinin ardından bir final haberi de FOX'tan geldi. O3 Medya'nın Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ı buluşturan dizisi "Ferhat İle Şirin" için de final kararı alındı. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği dizinin cuma akşamı da reyting rakamları yükselmeyince 6'ıncı bölümde bitmesine karar verildi.

Bu sezon birçok işi reddeden Cansu Dere'nin dizinin başarısız olmasından dolayı çok mutsuz olduğu da konuşuluyordu.

Yaprak dökümü devam ediyor! Azize ve Ferhat ile Şirin ekranlara veda etti

AZİZE DİZİSİ DE EKRANA VEDA ETTİ

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor. Bir dizi daha final yaptı ve ekranlara veda etti. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'u buluşturan Azize dizisi için hafta sonu aldığı düşük reytinglerden sonra final kararı alındı. Süreç Film'in Kanal D için çektiği dizi 6. bölümüyle ekrana veda etti.

Yaprak dökümü devam ediyor! Azize ve Ferhat ile Şirin ekranlara veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (108)

Ferhat:

İnşallah şu gereksiz dizilerin bir bir final yaptıkları gibi fox televizyonunun fişinin çekildiği günü en kısa zamanda görürüz.

55
4
yanıtYanıtla
Murat:

İğrenç konular. Kimin elinin kimin neresinde olduğu bilinmeyen içerikler ve sanatçılığın yanından geçmemiş fakat fizikleriyle ön planda olan oyuncular. Darısı tüm benzer dizilerin başına.

35
2
yanıtYanıtla
senfero:

Lüks evler lüks arabalar lüks yaşamlar ve aldatmalar dizilerimizin yüzde 99 u bu şekilde adamlarda vizyon yok kafa bu kadarına basıyor

33
1
yanıtYanıtla
adanalı:

aynen öyle

yanıt8
yanıt0
doğrucu davut:

Artık her eve her cebe netflix girdi türk senaristlerin bunlar son çırpınışları hep aynı senaryo zengin fakir aşk hikayeleri plaza yaşantıları ve aşiret çatışmaları siz bu kafada devam edin böyle kepenk kapatırsınız.

29
0
yanıtYanıtla
ercan:

bunlar hala anlamıyor vatandaş dizileri görmek istemiyo iyiki final olmuşlar çok sevindik onlar zannediyo biz oynadıkmı herkes ekrana koşacak nah koşarız bıktık siz artislerden

29
0
yanıtYanıtla
Hhh:

Nerede o eski flımler hababam sınıfı sut kardeşler kemal sunalın flımlerı bunlara bın basar Bee

24
2
yanıtYanıtla
METEHAN:

keşke gereksiz tüm diziler kalksa yerlerine adam akıllı toplum ve kültürümüzü güzelleştirecek diziler olsa

19
0
yanıtYanıtla
Can Serdar ATAMAN:

En başta çukur denilen ve sıfırbir denilen saçma absürtler. Zaten millet tavan yapmış son deminde. Sonra ortalıkta kafa gövde kesenler köşe bucak yol tutanlar. Offff

yanıt0
yanıt0
Denizzz:

Hande Erçel denen kız hangi diziye girerse kesinlikle tutmuyor. O kız oyuncu falan değil. Ok yüzü güzel ama oyunculuk bambaşka birşey. Beceremiyor işte kabul etsin yapımcılar bunu zararına oynatıp durmayın

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title