Haberler

Fatih Terim, 8 haftada 8 farklı 11 ile maça başladı!

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk eden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, 8 maçta da 8 farklı 11'le maça başladı.

Süper Lig'de 8. haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. 20.45'te başlayan mücadelede Ali Palabıyık düdük çaldı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam üstlendi.

SAĞ BEKTE ŞENER, SOL BEKTE EMRE

Galatasaray kritik maça, Muslera - Şener, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Ömer, Nzonzi, Belhanda, Emre Mor, Babel, Andone 11'iyle başladı. Terim; haftalardır performansından memnun olmadığı Nagatomo, Mariano ve Feghouli'yi kızağa çekti. Böylelikle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 8 haftada 8 farklı 11 ile maça başladı.

FALCAO VE LEMİNA YOK

Bilindiği üzere Mario Lemina ve Radamel Falcao, Sivasspor maçının kadrosuna alınmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

ALİ AGA:

Uzatmalarını oynuyor paragöz fatih

6
7
yanıtYanıtla
Çintar:

Daha öncede yaptı onu ve kovuldu

3
4
yanıtYanıtla
KADİM:

NEDEN BAŞKA TAKIMDA ÇALIŞAMAZ. . . . CEVABI BU :)))))

3
2
yanıtYanıtla
mete:

Gayet doğal orası cin con başlarında kasıntı egolu kendini beğenmiş ve futboldan anlamayan işi gücü sağa sola saldırmak olan bir zımparator ardındada bir yığın kafasız cahil dün akşam Ali palabıyık sayesinde yine maçı aldılar yazıktır günahtır yine başkalarının alın terini çaldılar on kişilik takım gs sahadan sildi olmayan bir kırmızı kart sonucu güzelce galibiyeti bu utanmazlara hediye ettiler .

1
2
yanıtYanıtla
azzzgııınn:

Hep bu takımı çıkar hoca hiç olmazsa hırs var mücadele var. İlk defa zevkli bir maç izledim.

3
0
yanıtYanıtla
corumlu:

HOCA BU ISI BIRAK TAKIMA ZARAR VERIYORSUN EYYY YØNETICILER GØNDERIN BU ADAMI BULENT KORKMAZ BUNDAN DAHA IYI OYNATIR BU TAKIMI

0
1
yanıtYanıtla
son ülkücü:

parator elli tane adam aldırdı hala ocak ayı diyo ünal aysal gibi bunu kovacak adam lazım

1
0
yanıtYanıtla
koyu G S Fatih oyuncudan anlamamaz:

baki Fatih Hızlı oyuncuyu sevmediği gibi G S hep geriye oynar

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, ''''Costacurta, tam burada olman gerekiyor'''' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, ''''Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki'''' demek zorunda hissettim. İşin daha da kötüsü konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi''''nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title