Haberler

Kastamonu'da bir kadın tartıştığı kocasının cinsel organını kesti

Güncelleme:

Kastamonu'da bir çift arasında çıkan tartışma sonrasında kadın, kocasının cinsel organını kesti. Gözaltına alınan kadın mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde T.E. (52), henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi H.E.'nin (45) cinsel organını kesti. H.E. hastanede tedaviye alınırken, T.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun bir ilçesinde yaşanan olayda bir çift arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında şüpheli kadın T.E, tartıştığı kocası H.E'nin cinsel organını kesti. Olayın ardından Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılan H.E'nin cinsel organı tamir edildikten sonra ileri tetkik ve tedavi için Ankara'ya sevk edildi.

KADIN GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından emniyet güçlerince şüpheli kadın T.E. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli kadın çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500

Yorumlar (44)

Şeyime TUTKAL:

Erkeğe Şiddete Hayır; Kadın Şiddetinden Korusunlar Bizi; Kadın Vahşetinden Kurtar bizi Allah''ım, Nedir Bu Erkeklerin Kadın Zulümünden Çektiği

95
21
yanıtYanıtla
ıspartalı:

nereye gidiyoruz böyle ya iyiçe çığrımızdan çıkdık

yanıt5
yanıt3
ceylan:

sacmalık ya

34
9
yanıtYanıtla
nerden bileyim:

insan bindiği dalı keser mi?

24
8
yanıtYanıtla
DOĞULU:

kesin iş görmemiştır kadın siinirlenmiş

15
11
yanıtYanıtla
pala emmi:

kaynağını bilmeden yazma

yanıt0
yanıt0
tekyol:

Kadın şerrinden, T. C. nın yasalarından. Allah cc , erkekleri korusun. . . . . . . . . . . .

15
4
yanıtYanıtla
Patpat:

Allah erkeklerden korusun huuuhh amin

yanıt0
yanıt0
ADALET:

Bu adam kendini savunsaydı, karısı yaralansaydı veya ölseydi bu sefer hapiste sürünecekti. Sırf kadınlara karşı değil erkek, kadın, yaşlı büyük herkese karşı şiddete hayır.

10
1
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Bu kadınlardan korkulur şeytan bile hoşgeldin üstat diyor gerisini siz hesap edin

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title