Haberler

Survivor Aycan Yanaç: Fenerbahçe'den başka yerde kendimi göremiyorum

Güncelleme:

Survivor'da mücadelede eden A Milli Kadın Takımı futbolcularından Aycan Yanaç, Acun Ilıcalı'nın canlı yayınında Fenerbahçe itiraflarında bulundu. Yanaç, kendisini sarı lacivertli kulüpten başka yerde göremediğini söyledi.

Survivor'da mücadelede eden A Milli Kadın Takımı futbolcularından Aycan Yanaç, canlı yayınında gönül verdiği takımı açıkladı.

Ağabeyinden dolayı futbolcu olmaya karar verdiğini belirten Aycan Yanaç, futbola onun yönlendirmesiyle başladığını ifade etti.

"KADIN TAKIMI KURULURSA BANKO OYUNCUSU OLURUM"

Fenerbahçeli olduğunu ve kendisini başka bir takımda göremediğini söyleyen Yanaç, "Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe'den başka yerde kendimi göremiyorum. Fenerbahçe Kadın Takımı kurulursa oynamak isterim. Acun Ilıcalı ile de konuştuk bunu. Keşke kurulsa, banko futbolcusu ben olurum." şeklinde konuştu.

Sahada hırslı bir yapısı olduğundan söz eden Yanaç, "Maç esnasında haksızlığa uğrarsam hakemlerle de konuşurum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aycan Yanaç Fenerbahçe Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

Ekşi Elma:

Metreslik ve para peşinde,NET!

50
7
yanıtYanıtla
Canmen:

Ulan denyo...!!!

yanıt0
yanıt4
Son istasyon:

Bu kezbanıda başımıza sardın acun denen boş insan!

36
8
yanıtYanıtla
Avni:

aycanım.ben avni.hiç de güzel değilsin.

25
8
yanıtYanıtla
Tankut:

Niye kanka? bence güzel.

yanıt3
yanıt8
HAMİT:

N''oldu la Avni ? Sende düşüş görüyorum . Halbuki gelene gidene sarkardın ! Avni kardeş izin verirsen sarka bilir miyim ?

yanıt3
yanıt4
haylass:

Bence güzel :S

yanıt4
yanıt4
haylass:

Bayan milli takımının geçmiş maç skorlarına baktım, 2000''li yılların averaj takımı olan San Marino gibiler. Aycan da forvet galiba. Skorlar 5-1, 5-2 falan bitse Aycan''ı anlarım bir nebze ama çoğu maçta gol atamamışız Aycancığım senin havan kime :D ?

27
3
yanıtYanıtla
):

konu fener olunca nasıl saldırıyorsunuz dimi :D

yanıt3
yanıt3
haylass:

Niyetim Fener''e saldırmak değil, kendine doğrudan Fener''i eş değer biçmiş ya o yüzden yazdım. Aslında bir nevi Fener''i yüceltmişim bence.

yanıt2
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title