Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Semih Özsoy, PFDK'ya sevk edildi

Güncelleme:

Son dakika: TFF Hukuk Müşavirliği, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Başkan Vekili Semih Özsoy'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Başkan Vekili Semih Özsoy, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 05.06.2020 ve 07.06.2020 tarihlerinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" ile Kulüp Başkanı ve Yöneticisinin FB TV'ye 05.06.2020 tarihinde yapmış olduğu"sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı ALİ YILDIRIM KOÇ'un 05.06.2020 ile 07.06.2020 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" ve 05.06.2020 tarihinde FB TV'de yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü İdarecisi SEMİH ÖZSOY'un 05.06.2020 tarihinde FB TV'de yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Semih Özsoy Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (8)

Asalet abidesi:

Alı başkanım eğer sizi bu söylemler için tff disiplin kuruluna gönderiyor sa demekki 2010 2011 deki beyinler hala devam ediyor demektir fenerbahce seyircisi sonuna kadar arkandadir ölümüne

4
1
yanıtYanıtla
ADA:

Federasyon dere beyliği. Önce federasyon başkanınızın resmi sitenizden verdiği cevabı sorgulayın. Ali Koç''un başarısızlığı FENERBAHÇE çatısı altında sorgulanır. Delikanlı olup Ali KOÇ''un sorduğu soruya cevap versin başkancık. . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
eacar:

Ali başkan dik dur. Fb düşmanlarına karşı taviz verme sahte Fb lilere karşı . Hep yanınızdayız hep destek tam destek. Doğuştan FB liler.

2
2
yanıtYanıtla
eacar:

FB düşmanları ve sahte FB liler boş durmuyorlar. Meyve veren ağacı hep taşlıyorlar. FB yıprattığınız yeter daha fazla yıpratmaya müsaede etmeyeceğiz. Dik dur Ali başkan hep destek tam destek.

1
2
yanıtYanıtla
adil:

Sizin dilinizde meyve veren ağaç = şikeyle maç kazanan takım.

yanıt0
yanıt0
cellat:

nihatı elektrikli sandalyeye, hadi bakalım nolcak şimdi.

3
0
yanıtYanıtla
Tnt:

Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur

2
0
yanıtYanıtla
Ali karaaslan:

Tff kim ceza verecek orayada bi ceza yazılsın kafasına göre ceza yazıyor bu zihniyet gerçekten ülkemizde çok tartışılacak gizli saklı şeyler oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title