Haberler

Şırıngalı çikolata 7 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldu

Güncelleme:

Diyarbakır'da 7 yaşındaki çocuk, şırıngalı çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu hayatını kaybetti. Acılı aile bu ürünün kaldırılmasını talep etti.

Yenişehir ilçesi Seyrantepe Mahallesinde yaşayan 7 yaşındaki Umut Bilgi, 25 Kasım 2019'da okul çıkışında, okul yakınında bir marketten aldığı şırınga şeklindeki çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu fenalaştı ve ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

9 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

9 gün yaşam mücadelesi veren 7 yaşındaki Umut Bilgi, 5 Aralık 2019 tarihinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şırıngalı çikolata can almaya devam ediyor

"BU ÜRÜNDEN UZAK DURUN"

Acılı aile bütün anne ve babalara çağrıda bulunarak yaşadıkları acıları kimsenin yaşamaması için çocuklarını bu üründen uzak tutmalarını istedi. Aile ayrıca şırınga çikolatasına karşı tedbir alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

Şırıngalı çikolata can almaya devam ediyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Seyrantepe Yenişehir Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Memleketim:

Devleti yönetenler sade kendi sefasini düsündükleri icin bu zavalli cocuklarin durumuna zaman bulamiyorlar. Baskan kuklalarina yasaklayin diyecekde bizim kuklalar adim atacaklar. Nasil hesap vereceksini görecez sahte imansiz siyasetciler? Memleket''imi babanizin biraktigi mirasyediler gibi kullanin. Asil hesap Ahiret''te. Hesap günü yakindir.

6
5
yanıtYanıtla
Gül:

Git lann mankurt. Herseyden devlet sorumlu degil. Sen civiyigözüne sokacaksan kendi sorumlulugun. Aile cocuga sahip ciksin!

yanıt0
yanıt3
Memleketim:

Gül yakin zamada yatmadigin belli yorumundan. Devlet bagli olan kurumun görev alinindadir kontrol mekanizmasi. O senin savundugun cakma baskan nasil benim veya haklin sigarasina karisiyorsa bunada önlem alacak. Kocaniza göstermediginiz saygiyi vermediginiz sevgiyi cakma baskaniniza veriyorsunuz. Önce kadin ol sonra burda cevap verr soytari.

yanıt3
yanıt0
sinirli:

1 düzine olmayınca toplatmazlar. devam beraber yürüttük biz bu yollarda

7
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Her sey ne de guzel oldu

yanıt0
yanıt0
Abovvv:

Cahil ülkenin çikolataya ruhsatını verenleri rahat rahat uyuyorlar. Kapağın çocuğun Boğaz''ına kalabileceğini düşünemeyecek liyakata sahipler. Recep İvedik seyretmeye devam. Amerika''da olsa o firmaya 10 milyon dolar ceza, ruhsatı veremezler de verdiğini varsayalım, eyalet hapishanesinde 20 yıl yer.

4
5
yanıtYanıtla
insanların gülmeye ihtiyacı var artık !!:

haklısıın doğrusunda Recep ivedik derken ? durumu aşağılamak için doğru örnek mi ?

yanıt1
yanıt0
Gül:

Velilerin akil dengesi nerde , cocuguna dikkat etsin!

yanıt0
yanıt2
Memleketim:

Gül sen dün birsey yememissin o yüzden herkese ters cevap veriyorsun. Önce birsey ye sonra yorum yap.

yanıt3
yanıt0
Bilirkişi:

Bu şekilde nasıl kontrol den onay almış hayret. Allah rahmet eylesin. Bu yasaklanmalı.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title