Haberler

Şener Şen'in 'Yol Ayrımı' Gişede Umduğunu Bulamadı

Güncelleme:

Yavuz Turgul'un yönettiği, Şener Şen, Mert Fırat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın ve Tilbe Saran'ın oynadığı 'Yol Ayrımı' filminin açılış gişesi (3 günlük) 137 bin 266 kişide kaldı.

Yavuz Turgul'un yönettiği, Şener Şen, Mert Fırat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın ve Tilbe Saran'ın oynadığı 'Yol Ayrımı' filminin açılış gişesi (3 günlük) 137 bin 266 kişide kaldı. Ayla Yoluna hız kesmeden devam ediyor. Mutluluk Zamanı ilk üç gününde 187.360 seyirci ye ulaştı.

MUTLULUK ZAMANI İYİ GİDİYOR

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un paylaştıkları Mutluluk Zamanı 10 Kasım'da vizyona girdi. Mutluluk Zamanı ilk üç gününde 187.360 seyirci sayısıyla açılış yaptı. Aynı gün vizyona giren bir diğer iddialı yapım, Şener Şen'in başrolünde yer aldığı Yol Ayrımı ise 137.266 seyirci sayısıyla başlangıç yaptı.

AYLA ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR

Kasım ayı hafta sonu seyirci rekorunun yinelendiği 10 - 12 Kasım hafta sonunda Ayla, Box Office Türkiye verilerine göre zirvesindeki yerini korumayı başardı. Ayla filmi vizyondaki üçüncü hafta sonunda da seyirci sayısını arttırmayı başararak hafta sonunu 475.256 seyirciyle geride bıraktı. Film böylelikle 17 günde 2 milyon seyirci baremine merdiven dayamış oldu.

YOL ARKADAŞIM 1 MİLYON BAREMİNE YAKLAŞTI

Ayla gibi gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Yol Arkadaşım, bu hafta sonu da 200 binin üzerinde seyirci tarafından izlenerek toplamda bir milyon seyirci baremine yaklaştı.

Geçen hafta kırılan Kasım ayı hafta sonu toplam seyirci rekorunun 1.386.552 seyirciyle yeniden kırıldığı 10 - 12 Kasım hafta sonunda, vizyonun yenilerinden Mutluluk Zamanı ve Yol Ayrımı açılışlarını sırasıyla üçüncü ve dördüncü sıralarda gerçekleştirdiler.

ŞENER ŞEN'E BÜYÜK ŞOK

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerinde yer aldığı Mutluluk Zamanı, 187.360 seyirciyle açılışını üçüncü sırada gerçekleştirirken, yeni Şener Şen - Yavuz Turgul filmi Yol Ayrımı 137.266 seyirciyle kendine listede dördüncü sırada yer buldu. Vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan bir diğer film Thor: Ragnarok ise 93.334 seyirciyle listede beşinci sırada yer aldı.

Haftanın diğer ilgi çeken filmleri Doğu Ekspresinde Cinayet ve Yanlış Anlama ise, açılışlarını sırasıyla 58.096 ve 37.198 seyirciyle gerçekleştirdiler. (Box Office Türkiye)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yavuz Turgul Rutkay Aziz Mert Fırat Şener Şen Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Mahmut:

Gişe durumu ile filmin kalitesini kıyaslamak doğru değil. Zira gişede ilk sıralarda yer alan Recep İvedik bu filmden daha kaliteli diyebilir miyiz. Benim fikrim ''kesinlikle hayır!''. Başka sözüm yoktur.

1
0
yanıtYanıtla
M.Sevindik:

Yol Ayrımı dikkatle izlendiğinde yaşamla ilgili çok anlamlı mesajlar içeren bir film.Şener Şen herzamanki gibi olağanüstü sanatını yine sergilemiş.Mutlaka izlenmeli.

0
0
yanıtYanıtla
HASAN TATLI:

İnsanlar bol küfürlü hiç bir sanatsal başarısı olmayan abuk sabuk filmleri tercih edeceklerine YOL AYRIMI filmine gitselergerçek bir sanatsal başarı filmi görecekler. Eğer Şener ŞEN yabancı olsa her filmi oscar adayı olur.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Son yıllarda izlediğim en güzel film diyebilirim Yol Ayrımı için. Dikkatle izlenmesi gereken, çok şey anlatan, her karakteri ayrı incelenebilecek bir film.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title