Haberler

Seda Sayan, RTÜK'ün İzdivaç Programı Yasağını Deldi

Güncelleme:

Daha önce RTÜK tarafından ağır bir şekilde cezalandırılan ve programını apar topar bitiren Hande Ataizi'nden sonra, bu kez Seda Sayan izdivaç yasağını çiğneyen isim oldu.

Büyük skandalların yaşandığı evlilik programları geçtiğimiz yıl RTÜK tarafından yasaklanmıştı. Bu yasağın ardından adı izdivaç programları ile özdeşleşen sunucular, format değiştirerek ekran maceralarına devam etti.

RTÜK, HANDE'YE BEDELİNİ AĞIR ÖDETMİŞTİ

Ancak izdivaçtaki bol reytingli günlerine hasret kalan isimler, RTÜK'ün yasağını delmenin yollarını aramaya başladılar. Bunu ilk yapan isim Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın ekibiyle yoluna devam etme kararı alan Hande Ataizi oldu. RTÜK tarafından kesilen ağır ceza, kanala geri adım attırdı ve Hande Ataizi'nin programının formatını değiştirmek zorunda kaldı.

SEDA SAYAN DAHA FAZLA DAYANAMADI

Sony Channel Türkiye kanalının yaşadığı acı tebrübeden ders almayan Seda Sayan da 'Evleneceksek Gel' programını Global TV ekranlarından yayına soktu. Bakalım önümüzdeki günler Seda Sayan için ne gösterecek.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Hande Ataizi Seda Sayan Türkiye Sony TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

corci:

bu toplumun kanseridir seda sayan ve onun gibiler.

47
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Seda senden iğreniyorum

41
1
yanıtYanıtla
NİHAT:

İSTEDİĞİN KADAR PROGRAM YAP SEYREDİLMİYORSUN

35
0
yanıtYanıtla
Orhanbey:

boyle ahlaksizlari tv ye cikartan ahlaksizlari kiniyorum . fugusu alcakligi resmen normale donusturudunuz ALLAH belanizi versin

34
1
yanıtYanıtla
Ecriin:

Hiç meraklanmayın RTÜK te seda ya iyi bir kafa atacak

35
0
yanıtYanıtla
Gökhan:

var ya, para için yapılmayacak şey yok. yani o programın genç beyinlerde oluşturduğu tahribatı bilip de illa yapacağım anlayışı bir sanatçıya yakışır mı. Sen ne enteresan bir kadınsın ya. millet istiyor değil, milleti boş programlarla alıştırdınız izletmeye sonra da insanlar izliyor diyorsunuz. hele o sürekli oryantel oynayan yok mu. . . iğreniyorum sizden. . . sizin gibilerden. . . yazık.

32
1
yanıtYanıtla
:

İSTEMİYORUZ

30
0
yanıtYanıtla
Bekirx:

Hapis cezası gelmeli. . .

28
1
yanıtYanıtla
ahlaktan ve edep kalmadı ey ahaliiii:

SEYRETMEYİN EVİNİZDE ŞUNLARI ZARAR ETSİNLER KAPATILIR BÖYLECE BU YAYINLAR

25
0
yanıtYanıtla
BETA:

Para için halkı yozlaştırmaya çalışan bu insanlar benim gözümde hainden farkı yok

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title