Haberler

Sakatlanan Emre Belözoğlu, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye Gustavo'dan sonra bir kötü haber de Emre Belözoğlu'ndan geldi. Kas ve kas zarında yırtık tespit edilen tecrübeli futbolcu gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesinde sarı-lacivertlilere üst üste kötü haberler geliyor. Emre Belözoğlu da sakatlığı nedeniyle Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Gustavo da gördüğü de sarı kartın ardından cezalı duruma düşmüştü.

SAKATLANIP ÇIKTI

Dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 2-1 kaybettiği maçta Emre Belözoğlu sakatlanıp yerini 46. dakikada Tolga Ciğerciye'ye bıraktı.

KASINDA YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Belözoğlu'nun ilk kontrollerinde sol bacağında kas ve kas zarında yırtık tespit edildiği ifade edildi.

Sakatlanan Emre Belözoğlu, Galatasaray derbisinde yok

DERBİDE YOK

Sakatlanan tecrübeli futbolcu, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde sahada olamayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Gurbetci:

Fenerin yedekleri heter gs ye

8
29
yanıtYanıtla
Turk:

As oyuncularınız Ankaragucunu yetti değilmi kaldık yedekleriniz gs ye yetecek cok komiksiniz

yanıt25
yanıt2
Ad:

Sanki biz cok tamizda Luyindama yok falcao yok Biz sizd bi kaç gömlek buyuguz her zaman ama rahat ol

yanıt0
yanıt0
.:

tolga ciğerci , serdar aziz gibi gs nin çöpleriyle şampiyonluk beklemek ne biliyim bana tuhaf geliyor

29
4
yanıtYanıtla
Asd:

Rodrigezle emrebelezoğlunu da unutmuşsun heralde

yanıt17
yanıt0
Smart:

Sokaktaki adama sarı lacivert forma giydir çıksın sahaya kazanır. Gs korkak.

yanıt0
yanıt0
Osman yagci:

Her şey daha da guzel olacak Siz halinize şukredin beterin beteti var Hey gidi hey gülme komşuna gelir başina aldinizmi ikinin birini sari kanarya BIZE HER YER TRABZONSPOR NET61 OSMAN YAGCI

12
19
yanıtYanıtla
...:

Keşke kendinize biraz beyin nakli yapsanız.

yanıt5
yanıt5
MANTIKSIZ:

. . . ; SİZDE BEYİN VARDA NE OLUYOR HİÇ YİNEDE TRABZONUN GERİSİNDE NAL TOPLUYORSUNUZ. PUAN DURUMUNA BAK BEYİNSİZ.

yanıt2
yanıt2
Hakan:

Ankaragücü her takıma böyle oynasa ligi ilk 3 te bitirir.

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title