Haberler

Photoshop Foyası Ortaya Çıkan Seda Akgül, Alay Konusu Oldu!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı ezber bozan cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen Seda Akgül'ün photoshop foyası ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından yaptığı ezber bozan cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen Seda Akgül'ün photoshop foyası ortaya çıktı.

REZİL OLAN ÜNLÜLER ARASINA GİRDİ

Sunucu Seda Akgül, yaklaşık iki hafta önce Tayland'ta tatildeydi. Phuket'te bulunan Akgül, 10 yaşından bu yana dost olduğu bir arkadaşıyla sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Aynı fotoğrafı arkadaşı da kendi hesabından paylaşınca, Akgül'ün yaptığı photoshop foyası ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan bu iki resim gören sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Akgül de photoshop yaparak rezil olan ünlülerin arasına girdi.

Photoshop Foyası Ortaya Çıkan Seda Akgül, Rezil Oldu

"ÇOK YILAN ÖPTÜM EN MASUMU BUYDU"

Bir süredir Phuket'te tatil yapan, sosyal medya hesabından son olarak bir yılanı öptüğü görüntüyü yayınlamıştı. Sunucu, Instagram paylaşımına, "Hayatımda çok yılan öptüm ama en masumu buydu." notunu düşmüştü.

Photoshop Foyası Ortaya Çıkan Seda Akgül, Rezil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Seda Akgül Tayland Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

Vv:

Adana haberi yokmi

18
1
yanıtYanıtla
SD:

iğrenç bu kadın yav

13
3
yanıtYanıtla
patlatan deli:

bunun heryeri shoplu olsa ne olur yahu bırakın yapsın :D

13
0
yanıtYanıtla
mühendis:

salak

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İYİ KARIYMIŞ

6
5
yanıtYanıtla
Ankara:

Kenar mahalle gülü

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ay ne olmuş bu kadınaa ???travestilere benzemişşş

7
0
yanıtYanıtla
adanus:

bu kadının neden kendini genç gösterme çabası sebep ne ünlüsün zaten hayatını doğal akışına bırak

6
0
yanıtYanıtla
yazar:

ÇOK TA TIN

6
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

utanmaz karı.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title