Haberler

Öldüğü iddia edilen Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, gözlerini açtı

Güncelleme:

Öldüğü iddialarıyla gündeme gelen Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan iyi haber geldi. Müslüm Gürses'in eski dostu Muhteşem Candan, yoğun bakımda tedavisi süren Nur'un durumunun iyiye gittiğini ve gözlerini açtığını söyledi.

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, böbrek yetmezliği nedeniyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırıldı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Muhterem Nur'un dün öldüğü ileri sürüldü. Kısa sürede gündem olan ölüm iddiası hakkında açıklama yapan aile yakınları, haberlerin doğru olmadığını ve Nur'un durumunun iyiye gittiğini bildirdi.

ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'un dün bilinci kapandı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren kan değerleri değiştiği için solunum ve diyaliz cihazına bağlandı. Yoğun bakımda yatan Muhterem Nur'un, hayatını kaybettiği iddia edildi.

Öldüğü iddia edilen Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, gözlerini açtı

ÖLÜM İDDİALARINA JET YALANLAMA

Ölüm haberinin kısa sürede yayılmasının ardından açıklama yapan aileye yakın isimler Muhterem Nur'un solunum cihazına bağlı olarak tedavisinin devam ettiği ve ölüm haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Müslüm Gürses'in eski dostu Elenor Plak'ın sahibi Muhteşem Candan yaptığı açıklamada, Nur'un ayak parmaklarını hareket ettirdiğini ve gözlerini açtığını söyledi.

Öldüğü iddia edilen Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, gözlerini açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müslüm Gürses DOST Partisi Muhterem Nur Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

Mert:

Haber sitesi, yaptığınız bu değişiklik hiç iyi olmamış, eski hali daha iyiydi.

8
5
yanıtYanıtla
31:

BENİMDE ŞEYMA

yanıt0
yanıt2
MüslümBabaFan:

bence bu hali çok daha iyi olmuş. bir iki güne gözümüz alışır :)

yanıt1
yanıt3
Mert:

İyi ama önceki yorumlar görünmüyor

yanıt3
yanıt0
Firat:

Biraz tuaf olmus

yanıt3
yanıt0
Demekki Baba Tahttali Köyde Hayatindan Cok Memnu:

Muhtterem Bacim Sen Bu Dünyada Kal Babayi Rahat Birak Artik Sana ihtiyaci Yokmus Kim Söylemis Diyede Sorma Haber Saglam Yerden

3
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

RABBİM TEVBE ETMESİ İÇİN BİR ŞANS DAHA VERMİŞ. İYİ KULLAN

5
0
yanıtYanıtla
Terkon:

Muhterem bu sefer Merhume olmadı.

0
4
yanıtYanıtla
Mdtun:

Gözleri açık ama ruhu müslüm babaya kavuşmayı istiyordur herhalde.

0
4
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Müslüm Babanın ölmeden önce son söylediği sözlerden hiç unutamadığım; ''Hayat zordu ama güzeldi''

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title