Haberler

Nesrin Cevadzade beyazlara büründü! Hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinde "Şahika" karakterini canlandıran Nesrin Cevadzade, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yine dikkatleri üzerine çekti. İtalya'da beyaz elbisesiyle verdiği pozları paylaşan güzel oyuncu takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde "Şahika" karakterini canlandıran güzel oyuncu Nesrin Cevadzade, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabında 1,5 milyon takipçisi bulunan Nesrin Cevadzade, İtalya'da beyaz elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncunun söz konusu paylaşımlarına binlerce beğeni gelirken, takipçilerinden de övgü dolu yorumlar aldı.

İşte o yorumlardan bazıları:

- Yaaa senin sesin sesiiinnn

- Çoooooooooooooooooooook güzelsin be

- Akıllarda kalan güzellik

- Sen ne güzel bir detaysın öyle yeryüzünün eşsiz meleği

"HİÇ BİRİSİNİ ALDATTINIZ MI?" SORUSUNA ÇARPICI YANIT

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye samimi itiraflarda bulundu. "Hiç birini aldattınız mı?" sorusuna çarpıcı bir cevap veren Nesrin Cavadzade, "Aldatmak biriyle sevişmek ve öpüşmek ise yapmadım. Ama bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu. Aşka laf geçmiyor ki!" dedi.

Nesrin Cevadzade'nin yeni paylaşımları takipçilerinden tam not aldı

Nesrin Cevadzade'nin yeni paylaşımları takipçilerinden tam not aldı

Nesrin Cevadzade'nin yeni paylaşımları takipçilerinden tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cevadzade Instagram İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

WHITE:

istediğiniz kadar algı yapmaya çalışın, istediğiniz kadar yobazlık yapın, umrumuzda değil. . ARAPLAŞMAYACAĞIZ. .

16
28
yanıtYanıtla
seyhan:

bunun neresi güzel

25
12
yanıtYanıtla
DERİN:

Bu güzelse bende Adriana Limayım

24
8
yanıtYanıtla
gamze:

güzel değil sempatik ve çekici sadece.

yanıt4
yanıt8
ne güzel ne güzel:

yüzündeki boyayla evi komple boyarsın. doğallığı olmayan 3 saatlik makyaj operasyonu ile ilgi çekebilen. soyunmayı meslek haline getirmiş boş teneke

15
4
yanıtYanıtla
Kürşat:

Şeyma bitti bu mu başladı

14
3
yanıtYanıtla
MACAR HANİFE:

Şeymalar biter Hanife gelir.

yanıt0
yanıt0
ahmet emre:

peh peh. . güzel görmesek inanacaz da . . ne kadar zevksizsiniz.

6
4
yanıtYanıtla
EN CESUR:

Ülkemin en cesuru ve güzeli Aslı Bekiroğlu''dur. Şeyma bile çuvalladı.

3
6
yanıtYanıtla
FrT:

Reklam kokuyor, ama yemezler :)

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title