Haberler

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy'un evini satın alıp güzellik salonuna kiraya verdiği iddialarını yalanladı

Güncelleme:

Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un bir dönem Beylerbeyi'nde yaşadığı evi 2011 yılında 350 bin TL'ye satın aldığı ve evi bir güzellik merkezine kiraya verdiği yönündeki haberleri yalanladı.

Müzik dünyasının duayen isimlerinden Sezen Aksu'nun, 2011 yılında İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un bir dönem yaşadığı Beylerbeyi'ndeki evini 350 bin TL'ye aldığı iddia edildi. İddiaya göre sanatçı, 3 katlı olan eve 2014 yılında 500 bin TL değerinde tadilat yaptırdı ancak dış cephesini aynı bıraktı. Aksu'nun satın aldığı evi güzellik merkezi olarak kullanılması için kiraya verdiği de gelen iddialar arasındaydı ancak Minik Serçe haberleri yalanladı.

Sezen Aksu'nun satın aldığı Mehmet Akif Ersoy'un evi güzellik salonu oldu

"EV BENİM DEĞİLDİR"

İddialar üzerine Instagram hesabından bir açıklama yapan Minik Serçe, "Haberlere konu olan ev benim değildir. Bir paralel sokaktaki başka bir evdir. Mehmet Akif Ersoy'un söz konusu bu evde 1908- 1912 yılları arasında yaşadığı, Üsküdar Belediyesi tarafından tespit edilmiş ve üzeri levhalanmıştır" dedi.

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy'un evini satın alıp güzellik salonuna kiraya verdiği iddialarını yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Ersoy Sezen Aksu Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (42)

Ah sazan:

Gayet normal

15
47
yanıtYanıtla
talebe:

Tarihini bilmeyen geçmişinden ders çıkaramayan İstiklal Marşı yazarımızın değerini bilemeyenler için normal tabi.

yanıt21
yanıt2
Melis:

Minik serçe candir

2
52
yanıtYanıtla
Gulcan:

Ne demessin

yanıt3
yanıt0
Velik:

Parasini vermis almis .siz alsaydiniz

15
34
yanıtYanıtla
Kemal:

Kültür bakanlığı ne yapar milli şaire verilen değer bumu yazıklar olsun

46
1
yanıtYanıtla
xpi:

böyle yerler neden satılır bilen varsa bi anlatsın tarihimize ve kültürümüze ait yer satılırmı ya

yanıt1
yanıt0
kara:

usta tapu değişmiş yatırım amaçlı almış belli normal bencede. . . . . . . . esas bu konu hassas ise satana sormak lazım niye sattın diye satanın hiçmi suçu yok ustaaaa. . . . . .

17
26
yanıtYanıtla
kara:

kültür bakanlığı nerde o zaman eksi puan verenler huuuuu neden satılıyor mademmmm satarsan alanda güzellik merkezine kiraya verir gocunmayacaksısınız. . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt2
Degenek:

E Sezen de Rum degilmi zaten..

21
6
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title