Haberler

Juventus'tan Merih'i kiralamak isteyen Milan'a yanıt geldi!

Güncelleme:

Juventus, Sassuolo'dan 18 milyon euro bedelle transfer ettiği milli savunma oyuncumuz Merih Demiral için kararını verdi. Özellikle Milan'ın istediği Merih'i 45 milyon eurodan aşağı satmak istemeyen Juventus'un, Milan'a, "Merih'i değil, Rugani'yi verelim" dediği iddia edildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'a giden ve kısa sürede kendini ön plana çıkarmayı başaran Merih Demiral, her geçen takım arkadaşlarına ve içerideki ortama adapte oluyor...

Ancak 21 yaşındaki futbolcunun bu süreçteki kafasındaki tek soru işareti ise gelecekte başka bir takıma kiralanıp kiralanmayacağı oldu. Bu doğrultuda bir diğer İtalyan ekibi Milan, Merih için teklif yaptı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Ancak milli futbolcuyu 45 milyon eurodan aşağı bir rakama satmayı düşünmediğini söyleyen Torino ekibinin cevabı çok netti. Juventus Yönetimi, Kırmızı- Siyahlılar'a "Size Merih'i değil, Rugani'yi verelim" dedi.

RONALDO'YA YAKIN TAKİP

Kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaşan Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'ya da kendini sevdirdi. Geçtiğimiz günlerde Tottenham ile ilk maçına çıkan 21 yaşındaki stoperi, İnstagram'da 176 milyon takipçisi bulunan Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, takibe aldı.

Portekizli süperstarın bu hamlesi sonrası milli savunmacımızın takipçi sayısı da hızla yükselmeye başladı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Juventus Milan Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

NACİ SÜSLÜ:

Nerde bizim skat ekipleri hepsi sakat çünkü gözünüzün önündeki çocukları göremeyecek kadar sakatsınız. sizden skat ekipi değil anca sakat at ekibi olur.

5
0
yanıtYanıtla
ali naci:

Skat ne hacı

yanıt0
yanıt3
süslü-püslü-naci:

sen kac kisi gördün

yanıt0
yanıt0
Sinan TOYDEMİR:

SKAT, birkaç ciddi skandalın sonucu olarak 2018’de yeniden örgütlenmeye kadar 2005’ten itibaren Danimarka’nın vergi otoritesiydi. Danimarka Hazinesi''nin vergi hesapladığı, tahsil ettiği ve ücretleri aldığı devlet otoritesiydi. Senin dediğin Scout olmasın Naci kardeş :))

yanıt1
yanıt0
KEN06:

ronaldo candır, kibir yoktur sahip çıkar merih kardeşimize

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title