Haberler

HDP'li 3 belediyeye görevlendirme

Güncelleme:

HDP'li 3 belediyeye görevlendirme (3)VEKİLLER GÖREVE BAŞLADI, MAKAMA CUMHURBAŞKANININ FOTOĞRAFI ASILDIİçişleri Bakanlığı'nca, hakkındaki terör soruşturmaları kapsamında görevinden alınan Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık'ın yerine Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen...

HDP'li 3 belediyeye görevlendirme (3)

VEKİLLER GÖREVE BAŞLADI, MAKAMA CUMHURBAŞKANININ FOTOĞRAFI ASILDI

İçişleri Bakanlığı'nca, hakkındaki terör soruşturmaları kapsamında görevinden alınan Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık'ın yerine Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ali Fuat Atik öğle saatlerinde belediyeye geldi. Vali Atik, görevine başlarken, makamına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresi asıldı.

Belediyenin, devletin ve halkın belediyesi olduğunu belirten Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, "Bugün itibariyle Siirt Belediye Başkanlığı görevime başlamış bulunmaktayım. Siirt'imize hayırlı uğurlu olsun, Valiliğimizde bugüne kadar uygulamış olduğumuz vatandaş odaklı yönetim ve hizmet anlayışını, belediye teşkilatımızda da devam ettireceğiz. Belediyemiz devletin belediyesidir. Belediyemizin hizmetlerini halk ile buluşturup inşallah sorunsuz bir şekilde yerine getireceğiz" dedi.

Öte yandan görevlerinden alınan aynı partili Kurtalan Belediye Başkanı Baran Akgül'ün yerine Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Baykan Belediye Başkanı Ramazan Sarsılmaz'ın yerine de Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç da görevlerine başladı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Berivan Helen Işık Siirt Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title