Haberler

Hasan Şaş, Galatasaray maçında locada sigara içti!

Güncelleme:

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ın evinde Kasımpaşa'yı yendiği maçta Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala cezalı olduğu için maçı locadan izlediler. Locada oturan Şaş, Terim'i görünce içtiği sigarayı yere attı.

Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçı Fatih Terim, Ümit Davala ve Hasan Şaş cezaları nedeniyle locada takip ettiler. Hasan Şaş, Ümit Davala'nın yanında sigara içerken görüntülendi. Şaş, Fatih Terim'in geldiğini görünce sigarasını söndürdü.

Hasan Şaş, Galatasaray maçında locada sigara içti!

LINNES DESTEK VERDİ

TFF'ye verilen listede yer almayan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, Kasımpaşa maçını tribünden takip etti. Türkiye Futbol Federasyonu'na verilen 28 kişilik listede yer almayan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, takımını yalnız bırakmıyor. Linnes, sarı-kırmızılıların Kasımpaşa ile evinde oynadığı müsabakada tribündeki yerini alarak takımına destek verdi. Başarılı futbolcu mücadeleyi ailesiyle birlikte takip etti.Norveçli futbolcu, listede 14 yabancı futbolcu bulunduğu için yer alamamıştı.

GÜNEŞ TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de Galatasaray-Kasımpaşa mücadelesini tribünden takip etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ümit Davala Hasan Şaş Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (32)

team system:

Bunu neden haber yapıyorsunuz hem bu adamın değeri ne hemde yaptığının haber değeri ne !

8
3
yanıtYanıtla
zazaki:

mal ortada bunlar birde topluma örnek teşkil edecek olan şahıslar aslında bunları stada bile sokmamak lazım

6
1
yanıtYanıtla
Kağan Soydan:

Şenol Güneş neden bu maçı izlemeye gittiyse sahada üç Türk oyuncu vardı

6
1
yanıtYanıtla
Can:

Havana pürosu icseydi lavuk

5
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

2 kabadayı tribünde. Saha içi güvende ve sakin.

4
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Çeeek ciğerlerin bayram etsin. . .

3
0
yanıtYanıtla
AKÇA:

şaş şaşı olmuştur

1
1
yanıtYanıtla
Alper:

Basın GALATASARAY düşmanlığı yapacağına tarafsızca işini yap, yada pirim sadece Galatasaray da mi var. Locada başka takımlardan hiç kimse sigara puro vede alkol benzeri bir şey içmiyor sadece hasan şaş sigara içiyor degilmi eğer herkese aynı mesafede olursanız anlarım ama değilsiniz yazıklar olsun

1
0
yanıtYanıtla
GS lılara:

Bakın oynadınız kazandınız eyvallah Ama saha kenarı sakin ve kavga yok yani olması gereken gibi dimi GS mafya tarzı TD lerle maç almaya ihtiyacı olmaması lazım.Aziz e nasıl yanlış dediysek bunlarada diyeceğiz.Durumu içinizde iyi analiz edin. Ş.Ligi maçında GS ımıza başarılar.inşallah 3 puan la dönerler

0
1
yanıtYanıtla
Kıro:

Ne diyo lan sen hödük

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title