Haberler

Haraç kavgasında bıçaklar çekildi

Güncelleme:

Avcılar'da bir tekel bayini basarak haraç almak isteyen şüpheliler, iş yeri sahibinin çocuklarının gelmesiyle olaya kavgaya dönüştü. Bıçakların da çekildiği kavga sonrası grup olay yerinden kaçtı.

Avcılar'da bir tekel bayini basarak haraç almak isteyen şüpheliler, iş yeri sahibinin çocuklarının gelmesiyle dayak yiyip olay yerinden kaçtı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

TEKME, YUMRUK YETMEDİ, BIÇAKLAR ÇEKİLDİ

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 13.30 sıralarında Avcılar Cihangir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir iş yerinden haraç almak isteyen bir grup, iş yerini bastı. Önce iş yerini gözetleyen grup, kısa bir süre sonra teker teker tekel bayisine girmeye başladı. İçeri giren şahıslardan şüphelenen Vakkas Orhan isimli iş yeri sahibi, kapı önünde arabalarının tamirini yapan oğullarını arayarak yardım istedi. Dükkana 100 metre mesafe uzaklıktaki evlatları dükkana gelerek içerideki şahıslarla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tekel bayinin içinde başlayan kavga sokakta da devam etti. Tekmelerin ve yumrukların konuştuğu kavgada bıçaklar da çekilirken bunun üzerine grup kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören site güvenliği polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kamera görüntülerini inceleyerek kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşanan kavga anı da güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cihangir Mahallesi Avcılar Tekel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Selçuk:

Memleket mafyacı geçinenlerle doldu Ülke mafya cumhuriyeti haline geldi Aç yobaz cahil eğitimsiz kitlelerin eline kaldı ülke

19
10
yanıtYanıtla
CAKMA:

Ne bitik beyinler var. Giymeye donlari yok calismaya adamliklari yok. Kolay yoldan para kazanacaklar akli sira.

25
0
yanıtYanıtla
teşkilattan haydar:

Avcılar emniyetini bilirim bu şahısları en kısa sürede paketlerler.

14
3
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Adalet denen bir şey neredeyse kalamadı yapanın yanına kar kalırsa bu hale gelinmesi normal

14
1
yanıtYanıtla
realist:

he he denetimli serbestlikten salıveriliyor cezalıların suratları bile teşhir edilmiyor

13
0
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

Esnaf adamın tabancası olacak. Herif haraç kesiyor tabanca çıkartıyor, bıçak çekiyor. Esnafın çocukları olmasa esnafı orada öldürücekler belki de.

8
0
yanıtYanıtla
mmm:

mafya bozuntularına bir parti af isterse bir mafya bozuntusu otcu güya devletcilik yapıp çok kan akacak derde devlette sırtını sıvazlarsa aç kaldığı için bir ekmek çalan 13 yıl ceza alırsa bunlar dahada azacaktır

7
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

4.sınıf mafyalar sizi:))

5
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Keşke yaşadığımız dünyada,herkes birbirinin kişilik haklarına, saygı duymayı bilebilseydi. Umarım dünya iyi bir yer olur. :((((

5
0
yanıtYanıtla
nevşeirli:

ülke ne hale gelmiş yazıklar olsun

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title