Haberler

Fener Ol kampanyası için hedef 200 milyon TL

Güncelleme:

Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, faaliyet raporunu açıkladı. Becan yaptığı açıklamada, 2020 yılının nisan ayına kadar devam edecek kampanyada hedeflerinin 200 milyon TL olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, 'Fener Ol' hakkında, "Kampanyamızın ilk yılı nisan 2020'ye kadar devam edecekken bu tarihe kadar 200 milyon TL'ye ulaşacağımızı ön görüyoruz. Ağustos ayından itibaren kampanyamız, çeşitli aktivitelerle devam edecektir" açıklamasını yaptı.

FENER OL'DA HEDEF 200 MİLYON TL

Fener Ol kampanyasına değinen Becan, "Gelecek ve umuttan bahsediyorsak ilk olarak FENER OL'a değinmemiz lazım. Mali bağımsızlığımız için attığımız adımlardan olan kampanyamız 6 ay bile olmadan ulaştığımız sonuçlarda camiamızın ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Kampanyamızın ilk yılı nisan 2020'ye kadar devam edecekken sonunda 200 milyon TL'ye ulaşacağımızı ön görüyoruz. Ağustos ayından itibaren kampanyamız çeşitli aktivitelerle devam edecektir. En büyük gücümüz taraftarımız" dedi.

"32 BİNDEN FAZLA KOMBİNE, 25 BİN FORMA SATIŞI"

"Geçen sene koltuk boş koltuk bırakmayan, deplasmanda yalnız bırakmayan camiamızın değerleri taraftarlarımız bizim son sezonda olduğu gibi bu sezonda da en büyük destekçilerimiz olacaklar. 12 Temmuz'da sezonumuzun kombine satışlarına başladık. Tüm taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 32 bin üzeri kombine satışı yaptık ve bu her geçen gün artmaktadır. Forma lansmanımızı Dereağzı'nda gerçekleştirdik. Forma satışlarımızda ilk bir haftada 25 bine ulaştı. Bu da geçtiğimiz 10 yılın satışlardan en çok ulaşılan rakam" şeklinde konuştu.

Fener Ol kampanyası için hedef 200 milyon TL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Hakan Şahiner:

birileri yesin taraftar enayi demi kardeşim birilerinin yediği parayı neden taraftar ödesin

6
1
yanıtYanıtla
efe can:

Kurban deriside topluyomu fener

4
2
yanıtYanıtla
gercekci:

Koyunlar verir KOClar yer.

5
1
yanıtYanıtla
ss:

bunlara bağış yapan millete allah akıl fikir versin okadar ihtiyaç sahibi varken topçuların barlarda karı kız peşinde koşmalarına bağış yapıyorlar

5
1
yanıtYanıtla
Caner:

Topcu dedigin adam ne is yapar. Bir ogretmenden, doktordan muhendisten daha mi degerli. Milyonlari alirlar ama topa kafa vurmaktan beyin kalmamis adamlarda. Isleri gucleri topun pesinde kossunlar ve milyonlari alsinlar. Yasasin cehennem

4
1
yanıtYanıtla
gogocan:

Çekiliş için son 10 gün dediniz şimdi o tarihi 2020e uzattınız. İnsanlar bilse para yatırmazdı. Paragöz başkan

4
1
yanıtYanıtla
Caner:

Beter olun sikebahce.

4
1
yanıtYanıtla
hırsız var:

yediğiniz az geldi miiletten calın fener ol neye niye ali koç olsun bi zahmet acun bey versin lükslerinden ödün versiler futbolcular lüks yaşasın millet calışsın bunlara versin

4
1
yanıtYanıtla
CAN:

yeter aç insan mileten daha ne istiyon

4
1
yanıtYanıtla
DADAŞ:

TÜRKİYE''DE MİLYONLARCA AÇ VAR!!!!

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title