Haberler

Eski Fenerbahçeli futbolcu Orhan Şam kariyerini noktaladı

Güncelleme:

Süper Lig'de 2011-2013 yılları arasında Fenerbahçe'de top koşturan, son olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da forma giyen sağ bek Orhan Şam futbolu bıraktı.

Bu sezon Bodrumspor'da 10 lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası maçında ter döken Orhan Şam 33 yaşında kariyerini noktaladığını açıkladı.

BODRUMSPOR TEŞEKKÜR ETTİ

Bodrumspor da bir açıklama yayınlayıp, "Yolun açık olsun Orhan Şam. Başarılı defans oyuncusu Orhan Şam futbolu bıraktığını açıkladı. Dün oynanan Eyüpspor karşılaşmasını takip eden Orhan Şam kulüp başkanımız Rıza Karakaya olmak üzere yönetim, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızla vedalaştı. Kulübümüze verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunar hayatında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Erdemirspor altyapısından yetişip Gençlerbirliği'nde profesyonel olan Orhan, Mardinspor, Hacettepe, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Elazıspor ve Bodrumspor formalarını giydi. Süper Lig'de 167, 1. Lig'de 85, 2. Lig'de de 16 maça çıkan Orhan, çeşitli yaş kategorilerinde ise toplam 74 kez milli formayı sırtına geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Orhan Şam Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

fake taxi Gsss:

sen daha oynuyonmu tirrivirri

0
3
yanıtYanıtla
ortega şam:

resme bakınca bi an ariel ortega sandım saçtan dolayı bi de forma rengi malum)

1
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Bu kim looo

1
0
yanıtYanıtla
Dogan:

git biraz oku araştır geri zekalı

yanıt5
yanıt2
ortega şam:

biraz managerlik oyunu tecrubemle sag back ve stoperde filan oynayabilen fizik kuvveti boyu cüssesi iyi top çalması çok iyi bir savunma oyuncusuydu yanlış hatırlamıyorsam?

0
0
yanıtYanıtla
Mert Akar:

Nasil bu kim lo..sen anca caner arda turan gibi bos beles adamlari tanirsin ulan Orhan sam lan bu boru degil ac bi yerlerdendi maclarini izle yasli kurt kariyeri o kadar guzel bir adamki guzel futbolunun yaninda karakteride muthis bir insandi su an oyle bir uzgunumki aglicam bu adam artk hicbir kulupte goremicez cok uzgunum cok yolun acik olsun Orhan Şam ??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title