Haberler

Eşinin 'Bakımsızsın' diyerek dövdüğü kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:

İzmir'de kocası tarafından "Bakımsızsın" denilerek darp edilen Filiz Tekin'den kötü haber geldi. Darp sonucu menenjit geçiren ve omuriliğinde 3 santimetre kırık saptanan talihsiz kadın yaşam mücadelesini kaybetti.

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, eşi İbrahim Tekin tarafından "bakımsız" olduğu gerekçesiyle dövüldüğü öne sürülen Filiz Tekin'in (38), tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti. Tekin'in organları, yakınları tarafından bağışlandı.

Olay, 6 Aralık Cuma günü Çaylı Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü olarak eve gelen İbrahim Tekin, evlendikleri günden beri şiddet uyguladığı öne sürülen 18 yıllık eşi Filiz Tekin'den birtakım isteklerde bulundu. Olumsuz cevap alan Tekin, bunun üzerine, 'Seni artık beğenmiyorum. Neden bakımlı değilsin' diyerek, eşini dövdü.

DARP EDİLEN KADIN BAYILDI

İbrahim Tekin'in başını defalarca duvarlara vurduğu eşi Filiz Tekin bayıldı. İbrahim Tekin, eşini hastaneye götürmek yerine evin bir odasına yatırdı. Tekin, çocuklarına da teyzeleriyle görüşmeyi yasakladı. Ancak çiftin çocukları Osman, bir arkadaşının telefonundan durumu teyzelerine bildirdi. Bunun üzerine eve giden 3 kız kardeşi, Filiz Tekin'i çağırdıkları ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürdü. Buradaki müdahalesinin ardından da Tekin, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

MENENJİT GEÇİRDİ, OMURİLİĞİNDE 3 SANTİM KIRIK SAPTANDI

Kafa travması geçirdiği belirlenen Tekin'in, yapılan tetkiklerde darp nedeniyle menenjit geçirdiği, ayrıca omuriliğinde de 3 santimetre kırık olduğu saptandı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Durumu kritik olan Tekin'in, dün gece saatlerinde yapılan tüm müdahaleye karşın beyin ölümü gerçekleşti. Yakınları, Filiz Tekin'in organlarını bağışlama kararı aldı. Tekin'in böbrekleri, dalağı ve karaciğeri başka hastalar için umut olacak.

DAYAKÇI KOCA TUTUKLANDI

Tekin'in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Filiz Tekin'in kardeşlerinin şikayeti üzerine gözaltına alınan İbrahim Tekin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Tekin Filiz Tekin Beyin Ölümü Ödemiş Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (79)

fatih:

tek çare idam ve şeriat

62
19
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

Iran burnunun dibi hadi yalahhh gide bilirsin.

yanıt10
yanıt32
yurdum insanı:

Bu nasıl vicdansızlık. . . . Yazık ya. . . Allah rahmet eylesin. . .

40
0
yanıtYanıtla
Papatya:

Bunun sorumlusu; süslenip püslenip kısacık minicik ''cesur'' dekolteleriyle vücut hatlarıyla dolaşan dışarıdaki ''bakımlı'' inorganik kadınlar. .

20
17
yanıtYanıtla
ali:

Bunun sorunlusu niye onlar olsun. İyi hırsızları da akla bu mantıkla. Adamlar başkalarının zenginliğine özenip çaldılar de. Nasıl bir kafa var sizde. Tacizciyi, tecavüzcüyü savunursunuz. Adama tek laf etmeden olayla alakası bile olmayan insanları suçluyorsun.

yanıt17
yanıt4
...:

Bu ne cahilliktir Yarabbim! Burada bir sorumlu varsa o da Allah''ın verdiği cana kıyan cani ve onu meşrulaştırmaya çalışan kişilerdir!

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazınsd:

bu ülkenin her şeyini kadın cinayetlerine bakarak cevaplayabilirsiniz. . dinini de adaletini de vicdanını da

28
7
yanıtYanıtla
Belirsiz:

Din ne alaka simdi herşeyi dine niye bagliyorsunuz

yanıt0
yanıt1
ÎSLÂMDA ŞÎDDET VE ZULÜM YOKTUR:

Yüce ALLAH''ın Dini Îslâmda hrr zaman Adalet, hukuk, merhamet, hoşgörü sevgi ve samimi dayanışma vardır. Her kim olursa olsun Îslâm Dini hiç bir canlıya zulmedilmesine, hiç bir şiddete asla müsade etmez. Demagojiyle ukalalık şeytanlık, kurnazlık yapma. Îslâm düşmanlığınızı, kadın cinayetleriyle bu tür olayla maskelemeyin. Sistemi, insanları sömürü siyasetlerini ve tüm canlı mahlukata yapılan zulümleri eleştirebilirsin.

yanıt2
yanıt0
.:

Lafı ne yapıp edip İslama bağlıyorsunuz ya helal olsun bir kadın ölse de İslama dil uzatsak diye bekliyorsunuz bütün dünya bir olsa Haksız yere bir insanı öldürse Allah onların hepsini cehenneme atar kaldı ki eve sarhoş bir şekilde gelip karısını Bakımsız olmakla itham edip döve döve öldüren bir yaratığı Müslüman sanıp neden İslama ve müslümanlara ufacık aklınla laf sokmaya çalışıyorsun İslam ın neresinde eşine zulüm var neresinde haksızlık var Allah aşkına İslamı okuyun,duymayın çevrenizde sadece kimliğinde İslam yazan insanlara bakarak İslamiyete laf söylemeyin

yanıt1
yanıt0
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title