Haberler

Usta Oyuncu Engin Günaydın, Artık Televizyonda Olmak İstemediğini Söyledi

Güncelleme:

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Burhan Altıntop karakteriyle hafızalara kazınan Engin Günaydın, artık televizyonda olmak istemediğini söyledi.

Bir dönemin efsane dizisi Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop karakteriyle hayatımıza giren başarılı oyuncu Engin Günaydın, artık televizyonda olmak istemediğini söyledi.

TİYATRO OYUNU HAZIRLIKLARI TAMAM

Burhan Altıntop, Zabıta İrfan, Gül Ağa gibi unutulmaz karakterlere hayat veren Engin Günaydın da 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında öğrencilerle buluştuğu söyleşi öncesi yeni bir tiyatro oyunu için hazırlıklarını tamamladığını ifade etti.

"TELEVİZYONDA OLMAK İSTEMİYORUM"

Günaydın, "Artık televizyonda olmak çok zor çünkü televizyonun çalışma süreleri çok uzadı, çalışma şartları çok ağırlaştı. Bu yüzden televizyonda olmak istemiyorum. Sinemada da çok az filmim var, iyi projelere bakıyorum eğer bulursam da zaten oynuyorum. Tiyatro yapmak istiyorum ve uzun süredir üzerinde çalıştığım bir oyunum var. Bu oyunu daha yeni bitirdim, önümüzdeki zamanlarda bunun için çalışacağım, her şey yolunda gidiyor" diye konuştu.

Usta Oyuncu Engin Günaydın, Artık Televizyonda Olmak İstemediğini Söyledi

"TİYATROYA SANILANIN AKSİNE BÜYÜK İLGİ VAR"

Tiyatronun ilgi görmediği düşüncesine katılmadığını ifade eden Günaydın, "Tiyatroya sanılanın aksine büyük ilgi var. Bütün salonların hepsi dolu, 3-4 aylık biletler satılıyor. Bilet fiyatları özel tiyatrolarda pahalı ancak tiyatro da canlı zaten pahalı bir şey. Oyuncular en az para alan kısımda kalıyor. 200, 300 liraya çalışan çocuklar da var. Meslekte tecrübe edinmek için tiyatro yapanlarda var bunu aşkla yapanlar da var. Tiyatro pahalı olmak zorunda çünkü çok maliyetli" dedi.

Şu anda tiyatro biletlerinin çok ucuz olduğunu söyleyen Günaydın, "Şehir tiyatrolarıyla zaten rekabet etmek mümkün değil. Özel tiyatrolar pahalı olmak zorunda ama yine de oyuncular, set arkası çalışanları istenilen seviyede ücret almıyorlar" ifadelerini kullandı.

Usta Oyuncu Engin Günaydın, Artık Televizyonda Olmak İstemediğini Söyledi

"TİYATRO SEYİRCİSİ GÜVENİLİR SEYİRCİDİR"

Tiyatro seyircilerinin programlı ve ne istediğini bilen olduklarına vurgu yapan Günaydın, "Tiyatro seyircisi neyi izleyeceğini iyi bilen bir seyirci ondan dolayı daha güvenilir bir seyirci diyebiliriz. Program yapıp bilet alabilen bir seyirci önemli bir konu. Bu da gittikçe büyüyor ve genişliyor ve bu durum bizim için çok sevindirici" diye konuştu.

Tiyatronun zaman zaman tokat yediğini ancak kazananın da hep tiyatro olduğunu belirten Günaydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Diziler Türk toplumu için biraz daha yeni olduğundan insanlar onu ilginç buluyorlar. Hikayeler anlamında da biraz daha güncel ve kolay bir dili var. Bu yüzden dizilere rağbet biraz daha fazla. Teknolojiyi kullanıyorlar. Tiyatro her zaman tokatlar yer ama sonunda kazanan tiyatro olur. Bir yerden sonra artık normale dönecek, diye bekliyoruz. Tiyatro da özüne geri dönecek çünkü ışık, ses, hem de dekor olarak kendini güncelliyor ve seyircisiyle tekrar buluşmaya başladı."

Usta Oyuncu Engin Günaydın, Artık Televizyonda Olmak İstemediğini Söyledi

"GELECEĞE DÖNÜK İŞLERİN PEŞİNE DÜŞSÜNLER"

Gençlerle buluşmaktan da büyük keyif duyduğunu ifade eden Günaydın, şu tavsiyelerde bulundu:

"Gençler için hayat daha yeni başlıyor. Heyecanları çok güzel, birileri daha basit şeylerden bahsediyorsa gençler onlardan uzak dursun. İyi, kaliteli ve geleceğe dönük işlerin peşlerine düşsün. İlk etapta kazanamayabilirler ama gelecekte onların kazanacağını düşünüyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engin Günaydın Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (37)

adınızı yazın:

sevimsiz.

7
19
yanıtYanıtla
Adana Portakal Çiçeği Festivali:

Haberin içeriğinde yazıldığı gibi Avrupa Yakası dizisinde tanıdık sizi, güne mutlu başlamak için kahvaltı yaparken halen diziden kesitler seyrediyorum. Günümüzde bunu becerebilen çok az oyuncu var. Başarılarınızın devamı diliyorum. Sevgiyle kalın. . .

23
1
yanıtYanıtla
The end:

Eyvallah kardeşim...

yanıt1
yanıt0
Armutçu:

Tabi artık cebin doldu. Seçicilik başladı.

7
17
yanıtYanıtla
sad:

2-3 yıl önce beyazda da demişti insanı çok yoruyor demişti yıpranıyorlar ve tv deli kutusu

yanıt2
yanıt0
es:

senın gibi yeşilçam komedi oyuncuların velıhatı olarak dizilerde sinamalarda oynamamak cok yanlış hata engin bey üzdün bizi senın hayranınım yazık ettın kendine avrupa yakası unutulmazdı örneğin

15
3
yanıtYanıtla
.........:

Sükür,birinden kurtulduk...

9
9
yanıtYanıtla
...:

avrupa yakasın sırf bunun için izlerdim cok yetenekli bir oyuncu bırakma derim

17
1
yanıtYanıtla
hebelehübele:

ben aslında yoğum

16
1
yanıtYanıtla
123:

Diziler çok uzun, orda haklı. Her hafta sinema gibi uzun filmler çekiyorlar. Bir dizi en fazla 40 dakika sürmeli, reklam hariç. Özet birkaç dakika olmalı, bir saat değil.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title