Haberler

Denizli kayıp yaşlı adamın yakınları endişeli

Güncelleme:

Kayıp yaşlı adamın yakınları endişeliDENİZLİ'de 14 Şubat'tan bu yana kendisinden haber alınamayan kağıt toplayıcısı 75 yaşındaki Muharrem Bakan'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kayıp yaşlı adamın yakınları endişeli

DENİZLİ'de 14 Şubat'tan bu yana kendisinden haber alınamayan kağıt toplayıcısı 75 yaşındaki Muharrem Bakan'ı arama çalışmaları devam ediyor. Kayıp adamın oğlu Adem Bakan, yakınlarıyla birlikte kentteki cadde ve sokaklarda babasını aradığını belirterek, başına bir şey gelmiş olmasından korktuklarını söyledi.

Merkezefendi'nin İlbade Mahallesi'nde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Muharrem Bakan, 14 Şubat Cuma günü sabahı kağıt toplamak için evinden sokağa çıktı. Emekli olan ve ek gelir için kağıt toplayıcılığı yapan Bakan'dan bir daha haber alınamadı. Bakan'ın akşam eve dönmemesi üzerine meraklanan yakınları, yaşlı adamı aramaya başladı ancak bulamadı. Arama çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine Bakan'ın yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Bakan'ı bulmak için çalışma başlattı. SON GÖRÜLDÜĞÜ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis ekipleri, yaşlı adamı bulabilmek için ilçedeki güvenlik kameralarında inceleme yaptı. Bakan'ın son olarak ilçedeki 3. Sanayi Sitesi'nde görüldüğü tespit edildi. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde, Bakan'ın el arabasıyla topladığı kağıtları taşıması yer alıyor.

Yaşlı adamın oğlu Adem Bakan, yakınlarıyla birlikte günlerdir kayıp olan babasını cadde ve sokaklarda aradıklarını söyledi. Babasını görenlerin polise bildirmesini isteyen Bakan, "Babam sabah kağıt toplamaya çıkmış. Gece eve dönmedi. Gün boyu topladığı kağıtları 3'üncü Sanayi Sitesi'ne götürmüş. Kendisinden bir haber alamadık. Okuryazar olmadığı için telefonu da yoktu. Böyle bir şeyin başımıza geleceği aklıma hiç gelmezdi. Polis ekipleri de babamı bulabilmek için çok çabalıyor. Başına bir şey gelmiş olmasından korkuyoruz. Hepimiz çok üzgünüz. Ciddi bir rahatsızlığı yoktu. Hafıza kaybı yaşamasından da korkuyoruz. Biz kamera görüntülerini izleye izleye cadde ve sokaklarda babamı aramayı sürdüreceğiz. Babamı görenlerin polisi aramalarını rica ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merkezefendi Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title