Haberler

Çocuk sahibi olmak isteyen Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki eşinin kendini kısırlaştırdığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Amerika'ya yerleştikten sonra 80 yaşındaki Patrick ile evlenen ve çocuk sahibi olmak isteyen oyuncu Meltem Miraloğlu'nun eşinin kısırlaştırma ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Bir döneme damga vuran Hayat Devam Ediyor dizisiyle adını duyuran oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleştikten sonra kendisini evlatlık edinen 80 yaşındaki Patrick ile evlendi. Verdiği kararla çok konuşulan ve çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Miraloğlu'nun eşi hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

"HIRSIZLIK OLAYINDAN DOLAYI AMERİKA'YA GİTTİ

Miraloğlu'nun evlendiğini ortaya çıkaran Onur Akay, bu sefer de TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım isimli programa telefonla bağlanarak ilginç açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Azerbaycan'a giden Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun Amerika'ya gitmeden önce Azerbaycan'a gittiğini ve orada yaşadıklarından dolayı Amerika'ya kaçtığını açıkladı. Miraloğlu ile Azerbaycan'da araştırma yaptığını dile getiren Akay, "Meltem aslında Amerika'ya gitmeden önce Azerbaycan'a gitmiş ve orada bir film galasına katılmış. Film galası sırasında da yanında bulunan şarkıcılarla çok büyük bir olay yaşamış. Yanında bulunanların etrafındaki kişilerin bana söylediği bir iddia var. Tabii çok şaşırdım. Bir hırsızlık olayından bahsettiler. Yani mecburiyetten kaçmış Amerika'ya Meltem. Bunu ben Amerika'dan da yakın çevrelerden öğrendim. Böyle bir olay iddia ediliyor Meltem'le ilgili" şeklinde konuştu.

Çocuk sahibi olmak isteyen Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki eşinin kendini kısırlaştırdığı ortaya çıktı

"PATRICK KENDİNİ KISIRLAŞTIRMIŞ"

32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, eşi Patrick'ten bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başlamıştı. Ancak Onur Akay çift hakkında ilginç bir iddia ortaya attı. Canlı yayında konuşan Akay, "Tüp bebek olayları çıktıktan sonra bende o eyalette bulunan tanıdığım kişilere sordum. Onlarda tüp bebek iddialarını duymuş ama araştırırken burada da çok önemli bir noktaya ulaştım ki; Patrick kendini kısırlaştırmış. Amerika'da belli bir yaştan sonra kendini kısırlaştırıyormuş yaşlı erkekler. Patrick'te kısırlaştırmış ve çocuk olma ihtimali yokmuş." dedi.

Çocuk sahibi olmak isteyen Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki eşinin kendini kısırlaştırdığı ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Meltem Miraloğlu Onur Akay Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

Yorum:

Kısırlaştırmak nedir kedi mi ? İlk defa duydum

15
0
yanıtYanıtla
BARIS:

Bu da senin bilgisizliginden.

yanıt2
yanıt1
ADA:

çirkin şey bunlarla gündem olmak istiyor gereksiz

12
0
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Bu kiz yakinda kafasina sikar söyliyim

10
1
yanıtYanıtla
AVNİ:

aslı niye yazmıyor artık

3
7
yanıtYanıtla
ASLI:

SENİN YÜZÜNDEN.

yanıt7
yanıt3
Gerçek avni:

sen kimsin la

yanıt14
yanıt2
avni:

aslım bebişim ben geldim.sen bana küstünmü.ben gerçek avniyim.

yanıt12
yanıt2
En gerçek öz hakiki Avni:

gerçek avni benim

yanıt2
yanıt0
DÜRBÜNLÜ:

AVNİ AKŞAMLARI NARKOZU BİRAZ FAZLA ALIYORSUN YETER GİT YAT ARTIK

yanıt2
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title