Haberler

Çocuğunu Bıçaklayarak Öldüren Baba: Beni İdam Etsinler, Ben Kötü Bir Baba Değilim

Güncelleme:

Fatih'te 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan'ı 12 yerinden bıçaklayarak öldüren baba, mahkemede "Beni idam etsinler. Bu acıya daha fazla dayanamıyorum. Ben kötü bir baba değilim." dedi.

İstanbul Fatih'te 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan Türkoğlu'nu 12 yerinden bıçaklanarak öldürülen baba Nezir Türkoğlu gözyaşları içinde yaptığı savunmasında "Beni idam etsinler. Bu acıya daha fazla dayanamıyorum. Ben kötü bir baba değilim" dedi.

OĞLUNU 12 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞTI

Fatih'te 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan Türkoğlu'nu 12 yerinden bıçaklayarak öldüren Nezir Türkoğlu'nun 'kasten yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 4 buçuk yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Nezir Türkoğlu cezaevinden getirilirken, avukatları salonda hazır bulundu.

Çocuğunu Öldüren Baba: 'Beni İdam Etsinler Ben Kötü Bir Baba Değilim'

"BENİ İDAM ETSİNLER, FIRSAT BULSAM KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM"

Gözyaşları içinde savunmasını yapan baba Türkoğlu, "Beni idam etsinler. Gerekirse imzamı vermeye hazırım. Bu acıya daha fazla dayanamayacağım. Fırsat bulsam kendimi öldüreceğim. Ben kötü bir baba değilim. Beni bu hale getirenleri Allah kahretsin" diye konuştu.

ANNENİN AVUKATLARI EN ÜST SINIRDAN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Anne Neriman Türkoğlu'nun avukatları, tutukluluk halinin devamını ve sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını istedi. Mahkeme Heyeti, Adli Tıp Raporu için gerekli işlemlerin yapılmasına, tutuklu sanık Nezir'in üzerinde atılı bulunan suçta kuvvetli suç olgusunu gösteren somut deliller ve olay yeri inceleme tutanağı ile DNA bulguları raporu olduğu için, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkoğlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (7)

Hulya:

12 kere bicak saplamis ve ben kotu baba degilim savunmasi. Ulan iyi insan hayvana bile bir kere bicak saplayamaz . Boyle canilerin cezasini halk verebilseydi keske.. Dusmaninin evladina bile kiyilmaz sen kendininkine nasil kiyabildin.

17
0
yanıtYanıtla
Halk:

Bu haberi okumuştum. Nasıl kıydın o sabiye şerefsiz. Buna idam çok hafif olur.

9
0
yanıtYanıtla
Ahlak:

Allah belanın versin kansız kendini niye bıçaklamadın can tatlı mı geldi ŞEREFSİZ köpek

8
0
yanıtYanıtla
ssss:

ne ara bu kadar acımasız oldunuz be hey canni öz oğlun o senin cezaevinde çürürsün işallah

8
0
yanıtYanıtla
Harbi:

Iyi bir baba olsan kendini öldürürdün savunmasız çocuğu değil

7
0
yanıtYanıtla
kader:

kendını bu hale sen getirdin pislik ölsen ne olacak oradakı sorguya nasıl cevap vereceksın

6
0
yanıtYanıtla
xyz:

öyle hemen öl olduuuuuu canın daha çok yanacak

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title