Haberler

Berkay Şahin, şarkıcı Alya'nın sırtına dokunduğu için oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile tartıştı

Güncelleme:

3 hafta önce Cansu Kurtçu'nun çıktığı mekana giden Berkay Şahin, aralarında husumet olan şarkıcı Alya'nın yanından geçerken sırtına dokundu. Berkay'ın hareketine sinirlenen Alya'nın sevgilisi Eren Hacısalihoğlu, Berkay ile tartıştı.

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, 3 hafta önce meslektaşı Cansu Kurtçu'yu dinlemeye gitti. Aynı mekanda arasında sorun olduğu şarkıcı Alya ve sevgilisiyle karşılaşan Berkay, Alya'nın sırtına dokununca mekanda gerginlik çıktı.

BERKAY'IN İSTEKLERİNİ KABUL ETMEYİNCE ARALARI AÇILDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; Berkay Şahin, yıldızı yeni parlayan şarkıcı Alya için albüm yapmak istedi. Berkay, albümün yanı sıra Alya'nın kendi istediğini mekanlarda çıkmasını şart koştu. Alya ise bu teklifi kabul etmeyince ikili arasında gerginlik çıktı. Hatta Berkay, Alya'ya hakaret içeren mesajlar gönderdi.

Berkay Şahin, şarkıcı Alya'nın sırtına dokunduğu için oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile tartıştı

"NE OLUYOR, SEVGİLİME NASIL DOKUNURSUN"

Önceki akşam Cansu Kurtçu'nun çıktığı alkollü mekanda karşılaşan Berkay Şahin ve Alya'nın oyuncu sevgilisi Eren Salihoğlu arasında gerginlik çıktı. Cansu Kurtçu'nun isteği üzerine sahneye çıkıp bir şarkı söyleyen Berkay, masasına dönerken Alya'nın sırtına dokundu. Berkay'ın Alya'ya daha önceden attığı mesajları okuyan Hacısalihoğlu, şarkıcının, sevgilisi Alya'nın sırtına dokunmasıyla sinirlerine hakim olamadı. Eren Hacısalihoğlu, "Ne oluyor, sevgilime nasıl dokunuyorsun" diyerek Berkay Şahin ile tartıştı.

"BEN SENİN NİYETİNİ BİLİYORUM"

"Ben senin niyetini biliyorum" diyen Eren Hacısalihoğlu araya girenler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Berkay Şahin, hakkında çıkan haberlere ise henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cansu Kurtçu Kanal D Haberler

500

Yorumlar (23)

ziyaa:

Burnuna dikkat et! Berkay. . .

41
1
yanıtYanıtla
ALAYLI:

Vay Dürbünlü Abi Ziyaa'' mı oldun sakın atma ziya. .

yanıt1
yanıt3
Yılmaz:

Kadının giyimine bak. Berkay mı dokundu acaba sadece beline? Hamama giren terler arkadaş. Böyle giyinenleri elbet bir yerde sıkıştırırlar

7
28
yanıtYanıtla
YILMAZ:

Yorumuma diss like atanlar öyle giyinenler :D

yanıt1
yanıt2
ööö:

yıne bır olay yıne berkayy

26
1
yanıtYanıtla
ecivicivokkey:

bu berkayın caner kavgası arda turan kavgası demet akalın en son alya mı ne demek ki bu berkayda bir sıkıntı var biz sürekli arda turana falan laf ettik de berkay da melek değil , baksana nereye gitse ortalığı karıştırıyor

22
0
yanıtYanıtla
Black sword:

Alya, dalya, salya kim ne zaman çıktı bunlar tornadan, elini sallasan şarkıcı. Yakında vatandaş başına bir şarkıcı düşecek!

20
1
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Sigara haramsa devletin sigaradan aldığı vergiler helal mi?

16
1
yanıtYanıtla
bitlis li:

berkay adam degil . iyi ki var arda turan gibi adamlar.

13
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kendi karına yapılmasını istemediğini başkasınınkine yapmacan Berkay efendi

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title