Haberler

Ali Koç, yıldız futbolcunun transferi için Fransa'ya uçtu

Güncelleme:

Yeni sezon öncesi 7 transfer yapan Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı bonuslarla birlikte 17,5 milyon euroya Napoli'ye gönderince yeniden harekete geçti. Sarı lacivertli ekipte Ali Koç ve transfer heyeti, Marsilya'nın 9 milyon euro istediği Gustavo transferini bitirmek için Marsilya'ya gitti.

Fenerbahçe transferler için tekrar düğmeye bastı. Art arda açıkladığı transferlerin ardından kısa bir süreliğine durulan sarı-lacivertliler Eljif Elmas'ın Napoli'ye satılmasının ardından tekrar harekete geçti.

asistanaliz.com 'un edindiğe bilgiye göre Fenerbahçe transfer döneminin başından bu yana gündemde olan Luiz Gustavo için yeni bir sefere çıktı.

ALİ KOÇ MARSİLYA'YA UÇTU

Ancak bu seferin diğerlerinden farkı başkan Ali Koç'un direkt devreye girmesi. Fenerbahçe'nin Audi Cup'ta oynayacağı maçları izlemek için Almanya'ya gidecek olan Koç, öncesinde Brezilyalı yıldızın transferini bizzat bitirmek için Marsilya'ya uçtu.

Ali Koç, yıldız futbolcunun transferi için Fransa'ya uçtu

MAKSİMUM 5-6 MİLYON EURO

Ali Koç önderliğindeki Fenerbahçe heyeti Marsilya'nın 9 milyon euro istediği Gustavo için sıkı bir pazarlık yaparak oyuncunun transferi bitirilmeye çalışacak. Teknik direktör Ersun Yanal, 32 yaşındaki Brezilyalı milli futbolcunun alınmasını çok isterken Fenerbahçe'nin hedefi 5-6 milyon euro bandında transferi sonlandırmak.

Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo'nun transferini bu görüşmede bitirilmek istemesinin en temel sebeplerinden biri de Sambacı'nın bir önce takıma katılması ve ligde oynanacak ilk maçta sahada yer alabilecek durumda olması.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eljif Elmas Fenerbahçe Ali Koç Napoli Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

CELİL:

BOŞA TIRANSFER YAPMAYIN NİHAT ÜZDEMİR ŞAMPIYON YAPACAK SİZİ ŞAİBELİ BİR ŞAMPIYONLUK DAHA KAZANDIRACAK SİZE

10
13
yanıtYanıtla
Volki:

Senin Türkçene hayran

yanıt3
yanıt0
patates kızartması:

ben var hayran kaldım türkçeye senin

yanıt3
yanıt0
VELİL:

TIRANSFER NE

yanıt2
yanıt0
Aslan terbiyecisi:

Cahil herif bu nasıl türkçe

yanıt0
yanıt1
Cem:

3 defa son hafta şampiyonluk veren takım için mi söylüyorsun.Kişi kendinden bilir işi.

yanıt3
yanıt1
CAPS:

Koç niye transfer yapıyorsun ki PAF takımla da çıksanız 3 yıl şampiyonsunuz Nihat Özdemir kimseye bırakmaz

6
8
yanıtYanıtla
Fenerli:

Niye siz cimbomlular yıllardır hakemle veya tff ile mi şampiyon oluyorsunuz!!!ya da I love hocam diyerek mi!suçunu nasıl da itiraf etmiş 6222.

yanıt1
yanıt0
Levent:

32 yaşındaki oyuncuya 9 Milyon verilir mi yaa Ali Koç yeter artık bu işi bırak geçen sene 100 yıllık Fenerbahçeyi ne hale getirdin bu yılda aynı hiç değişmeyecek. Biran önce Comolli ve Saz arkadaşlarını al git. .

4
2
yanıtYanıtla
TARIK:

yapacaksanız böyle kaliteli transferler yapın yaşı biraz var ama yine de 2 sene sağlam iş yapar kolarov ve wellbek i de alırlarsa müthiş olur

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title