Haberler

15 yaşındaki lise öğrencisi, 3 gün boyunca cinsel istismara uğradı!

Güncelleme:

Mersin'de 15 yaşındaki bir lise öğrencisi, kendisinden yaşça oldukça büyük bir şahıs tarafından tehdit edilerek kaçırıldığını ve 3 gün boyunca cinsel istismara uğradığını iddia etti. Genç kız, Özgecan Aslan'ın yaşadıkları anlatılarak korkutulduğunu, hala yaşadığı dehşetin izlerini taşıdığını söyledi.

Mersin'de 15 yaşındaki lise öğrencisi, bir şahıs tarafından kaçırıldığını ve 3 gün boyunca cinsel istismara uğradığını iddia etti. Özgecan Aslan'ın yaşadıkları anlatılarak korkutulduğunu, ailesiyle tehdit edildiğini öne sürülen kız çocuğu, serbest bırakılan şahsın cezalandırılmasını istedi.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan lise 2'nci sınıf öğrencisi Z.G.K. (15), kendisinden yaşça oldukça büyük bir şahıs tarafından kandırıldığını ve tehdit edilerek kaçırıldığını öne sürdü. 3 gün boyunca alıkonulduğunu ve bu süre boyunca da birçok kez cinsel istismara uğradığını iddia eden Z.G.K, cep telefonuyla arkadaşının annesinden 'Beni kurtarın' diye yardım istediğini, telefon sinyalinin geldiği yeri tespit eden polis tarafından bulunduğunu ve kurtarıldığını anlattı. Z.G.K, daha sonraki süreçte annesi ve babasıyla birlikte Çocuk İzleme Merkezine gittiklerini ancak orada şikayetçi olmadığını söyleyerek, "Çünkü beni ailemle tehdit etti. Dayımın en küçük oğluna zarar vereceğini söyledi. Benim yüzümden kimseye zarar gelmesini istemediğim için şikayetçi olmadım. Daha sonra annemlere anlattım ve şu anda şikayetçiyim. Cezasını çeksin. Bu, kimsenin yanına kalmasın istiyorum" ifadelerini kullandı.

"GECELERİ TEK UYUYAMIYORUM"

Özgecan Aslan'ın yaşadıkları anlatılarak korkutulduğunu, hala yaşadığı dehşetin izlerini taşıdığını ifade eden Z.G.K, kendisini çok kötü hissettiğini vurgulayarak, "Akşamları hiç uyuyamıyorum. İçimdekini kendime bile anlatamıyorum. Kendime anlatamadığımı size de anlatamıyorum. Çok korktum ve hala da korkuyorum. Her an sanki kapıdan geleceklermiş gibi hissediyorum. Bazen babama bakarken onları görüyorum. İyice psikolojim bozuldu. Üç gün ne olduysa her akşam onlar geliyor aklıma. 'Beni bulmasalardı onların elinde ne hale gelirdim' diye düşünüyorum. Geceleri tek uyuyamıyorum, ablama sarılıp yatıyorum. Akşam yatarken sayıklıyormuşum" dedi.

"KENDİME SÖZ VERDİM, POLİS OLACAĞIM"

Ailesinin, yaşananların ardından kendisine çok iyi davrandığını belirten Z.G.K, "Şu an tek isteğim okuluma gitmek. Okula giderken karşıma çıkarlar, bir şey olur diye annemler beni açık öğretime yazdırdılar. Ablam, kardeşlerim okula gidiyor, ben gidemiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Okula gitmek istiyorum. Polis olmak istiyorum. Çünkü başıma gelenleri belki başkaları da yaşayacak. Ben de sesini duyuramayan insanlara el uzatmak istiyorum. Kendime bir söz verdim; polis olacağım. O insanların içeri girmelerini, diğer insanlarınsa rahatlıkla nefes almalarını sağlamak istiyorum" diye konuştu.

"ÖZGECAN'IN VİDEOSUNU İZLETEREK ÇOCUĞUMA TECAVÜZ ETMİŞ"

Kızlarının yaşadıklarının ardından yaklaşık bir ay önce Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan aile, CİMER'e de dilekçe yazarak şikayetini bildirdi. Aile şimdi her iki şikayetin de sonucunu bekliyor. Çocuğunun kaybolduğunu, üç gün boyunca bulamadıklarını, daha sonra kaçırıldığını öğrendiklerini söyleyen Anne Nergis K., "Çocuğumu ben aldım ama nasıl aldım? Üç gün içinde ne yaşadığımı bilemedim. Kaçıran şahıslar bir aydır dışarıda geziyor. Üç gün boyunca çocuğumun sağ mı ölü mü olduğunu bilemedim. Adaletten yardım istiyorum. Benim çocuğum yandı, başka anne-babaların çocukları yanmasın, böyle bir olay yaşamasın. Davacıyım ve bu şahısların cezalarını çekmelerini istiyorum. Özgecan'ın videosunu izleterek çocuğuma tecavüz etmiş. Gereken neyse yapılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Baba Derviş K. de, "Büyüklerimizden adalet istiyorum. Bu şahısların cezalarını çekmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

Ortalık sapık dolu:

İdam gelsin idam

175
2
yanıtYanıtla
İronMan:

İdamı geçtik kardeş , adamlar dışarda geziyo diyo dışarda . . . .

yanıt58
yanıt2
adınızı yazın:

bazı ülkelerde suça göre. . . hırsızlık. arsızlık. . namussuzluk yapanların elleri. . kolları. . taciz. tecavüz yapanlarında direk kafaları kesiliyor. . .

99
5
yanıtYanıtla
Ordan Geçenbay:

Af çıkmasın yaralama cinayet tecavüz olayları çok arttı ,Allah aşkına suça teşviği bırakın

88
1
yanıtYanıtla
mustafa:

koruyamayacağınız cocukları neden yaparsınızkı.

0
68
yanıtYanıtla
canan:

nasıl bir insansın sen yahu. bu nasıl bir yorum

yanıt34
yanıt0
Simay:

sende koruyamayacağın çocuğu yapmazsın ne arsız bir insansın cahilce konuşup insanların sinirlerini bozma!!! Günümüzde etrafın artık ne kadar kirli pis ve sapkınlaştığı her gün haberler de senin de çocuklarının başına gelse koruyamadığından mı gelecek?

yanıt22
yanıt0
Taşkafa:

Keşke ailende korunsaydı seni yapmasaydı

yanıt28
yanıt2
adil:

EMBESİL

yanıt4
yanıt0
KAPTAN:

MUSTAFA ETRAFIMIZ SEN VE SENİN PİSLİK LERLE DOLU

yanıt10
yanıt1
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title