Haberler

Vezirköprü Kaymakamlığı'na Kalite Belgesi

Samsun'un Vezirköprü İlçe Kaymakamlığı, 'Vatandaş Odaklı Hizmeti En Üst Düzeye Çıkarma' Hedefi Kapsamında Yaptığı Çalışmalar Sonucu 'Iso 9001:2000 Kalite Belgesi' Aldı.

Samsun'un Vezirköprü İlçe Kaymakamlığı, 'vatandaş odaklı hizmeti en üst düzeye çıkarma' hedefi kapsamında yaptığı çalışmalar sonucu 'ISO 9001:2000 Kalite Belgesi' aldı.

Vezirköprü Kaymakamlığı ile ISODEM Danışmanlık, Eğitim ve Kalibrasyon Merkezi arasında yapılan sözleşme gereğince, Vezirköprü Kaymakamlığı ve Kaymakamlığa bağlı birimlerin yapısı göz önüne alınarak ISO 9001:2000 standardı gereklerine uygun bir sistem kurulmasıyla ilgili sürecin başarıyla sonuçlanması nedeniyle Vezirköprü Kaymakamlığı'na 'kalite belgesi' verildiği belirtildi.

Vatandaş odaklı hizmeti en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Vezirköprü Kaymakamlığı, bu kapsamda yaptığı çalışmalar sonucu ISO 9001:2000 Kalite Belgesi almaya hak kazandı.

Vezirköprü Kaymakamlığı'na kalite belgesi verilmesiyle ilgili Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Törende, Uluslararası Standartlar ve Sertifikasyon Hizmetleri Baş Denetçisi Demirhan Özdemir, kalite belgesini Kaymakam Adem Arslan'a takdim etti.

Takdim töreninde bir konuşma yapan Vezirköprü Kaymakamı Adem Arslan, "Kaymakamlığımız TSE-ISO-EN 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını tamamlamış, bunun sonucunda gerekli tetkik ve incelemeler yapılarak, kaymakamlığımızın uygun bir kalite yönetim sistemine sahip olduğu onaylanmıştır. Vatandaş odaklı hizmeti en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan kaymakamlığımız, kaymakamlığımıza bağlı birimler göz önüne alınarak oluşturulan kalite sistemiyle; kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, eğitimli ve nitelikli personelle, teknolojik gelişmelerden yararlanarak, hizmet sunumunda hız, kalite, verimlilik ve etkinliği en üst düzeye çıkarmak, vatandaş odaklı bir anlayışla, vatandaşların beklentilerini en kısa sürede yerine getirmek, kalite yönetim sisteminin şartlarına uyarak sürekli iyileştirmek ve insan haklarına saygılı bir yönetim anlayışıyla hizmet vermeyi kalite politikasının ana prensipleri olarak kabul etmiştir" dedi.

Uluslararası Standartlar ve Sertifikasyon Hizmetleri Baş Denetçisi Demirhan ise yaptığı konuşmada, Vezirköprü Kaymakamlığı'nın ISO-EN 9001:2000 Kalite Belgesi için yapmış olduğu müracaat üzerine gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yapılan araştırma ve incelemeler sonucu Vezirköprü Kaymakamlığı'nın İçişleri Bakanlığı'na bağlı, devleti temsil eden bir kurum olması nedeniyle vatandaşa hizmeti kanun ve yönetmelikler çerçevesinde zaten en iyi şekilde yerine getirmekte olduğunun tespit edilmesi üzerine, 'kalite belgesi' almaya hak kazandığını, Vezirköprü Kaymakamlığı ve kaymakamlığa bağlı birimleri kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

(ŞU-SA) 09.05.2008 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title