Haberler

Van: Van'da Köy Yolları Asfaltlama Çalışması

Van İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Köy Yolları Asfaltlama Çalışmalarının Aralıksız Devam Ettiği Bildirildi.

Van İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen köy yolları asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Erciş İlçesi'ne bağlı Haydarbey ve Kadirasker köyleri ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. 5 kilometrelik yolun iki günde tamamlandığını belirten Haydarbey ve Kadirasker köy muhtarları İl Özel İdaresi çalışmalarından memnun kaldıklarını belirterek, çalışmaların ve hizmetlerin halka yansıtılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Asfalt dökülen yolda bazı aksaklıkların kendilerinden kaynaklandığını söyleyen Kadirasker Köyü Muhtarı Rıza Sağlam, yollarının dar olduğunu, bununda sebebinin ise köy halkı olduğunu söyledi. Sağlam, köylüler arazileri bozulacak gerekçesiyle yol genişletme çalışmalarına müsaade etmemesinden kaynaklandığını belirterek, "Yapılan çalışmalardan köylülerimiz memnundur. Emeği geçen başta Van Valisi M. Niyazi Tanılır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yaviç ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title