Haberler

Van: Van Belediyesi Boks Takımı Özel Bir Turnuva İçin İran Yolcusu

Van Belediyesi Boks Takımı, Yapılacak Özel Bir Turnuvaya Katılmak İçin İran'a Gitmeden Önce Başkan Burhan Yenigün'ü Ziyaret Etti.

Van Belediyesi boks takımı, yapılacak özel bir turnuvaya katılmak için İran'a gitmeden önce Başkan Burhan Yenigün'ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Milli Antrenör Ayhan Öz yönetimindeki boks takımının İran'dan iyi bir dereceyle döneceğini umduğunu belirten Belediye Başkanı Burhan Yenigün, ekibin bu yıl sporda çok başarılı bir grafik çizdiğini anlattı. Yenigün, "Futbol, atletizm ve boks takımlarımız ilimizin yüzünü güldürdüler. Onlara güveniyorum, yüzlerinin akıyla bir turnuvadan daha başarı ile ayrılacaklardır. Kendilerine her türlü desteği sunduk, sunmaya devam edeceğiz. Boks takımımızdan iyi dereceler bekliyorum" dedi.

Van Belediyesi'ni ziyaret eden İran heyeti ile sürdürülen karşılıklı müzakereler sonucu Batı Azerbaycan Eyaleti sporcuları ile Urumiye kentinde düzenlenen turnuvaya, 22 Vanlı sporcunun katılacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title