Haberler

Van: TOBB'dan Erciş'teki 600 Fakir Aileye Ramazan Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Tarafından Van'ın Erciş İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası'na (Etso) Gönderilen Kaynakla Alınan Yardım Malzemeleri, İlçe Merkezinde Daha Önce Tespit Edilen 600 Fakir Aileye Dağıtıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) tarafından Van'ın Erciş İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası'na (ETSO) gönderilen kaynakla alınan yardım malzemeleri, ilçe merkezinde daha önce tespit edilen 600 fakir aileye dağıtıldı.

ETSO Başkanı Abdurrahman Gözütok, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) fakir ailelere verdiği gıda paketlerinin büyük bir bölümünün, yönetim kurulu üyeleri tarafından ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edildiğini söyledi. Gözütok, oda olarak geleneksel hale getirdikleri yardımların bu yıl da gerçekleştirildiğini belirerek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür etti. ETSO Başkanı Gözütok, "Odamız tarafından, daha önce isimleri tespit edilen fakir ve kimsesiz 600 aileye şeker, sıvı yağ, makarna, pirinç, salça, zeytin ve çaydan oluşan yardım paketi verdik. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız yardım paketlerini bizzat evlerine kadar götürerek muhtaç ailelere teslim etti" dedi.

Bu arada, ilçe merkezinde 600 fakir ve kimsesiz ailenin yararlandığı gıda yardımının ETSO'ya 15 bin YTL'ye mal olduğu kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title