Haberler

Vali Yıldırım Muhtarlarla Buluştu

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bulanık ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bulanık ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bulanık Halk Kütüphanesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda İl Emniyet Müdürlüğünce, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde muhtarların görev ve sorumluluklarıyla ilgili bilgi verildi.

Ardından konuşan Vali Yıldırım, demokrasinin insanların kendi kendini yönettiği, insanlar tarafından oluşturulan ve bugüne kadar hatası en az görülen sistem olduğuna vurgu yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin demokratik bir hukuk devleti olduğuna dikkat çeken Yıldırım, "Böyle olunca demokrasinin vazgeçilmez unsurlarının en başında gelen ise seçimlerdir. Seçimlerin özgür bir vaziyette yapılması gerekmektedir. Seçimlerde insanlarımız köylerimizde gerekse de mahallelerinde hangi partiye oy vermeyi arzu ediyorlarsa o partiye oy vermelerini özgür bir şekilde devam ettirebilmeleri lazım. Biz de bunun için gayret gösteriyoruz. Seçim sürecine girdik ve 24 Haziran 2018 tarihi itibari ile hep birlikte güzel bir şekilde demokrasiye ve kendimize yakışır bir şekilde seçimleri yapacağız." dedi.

Terörü ülkenin gündeminden çıkarmak için çaba sarf ettiklerini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bazı yerlerde duyuyoruz, teröristler baskı yapıyor diye. Arkadaşlar bunlara kesinlikle fırsat vermeyin. Biz terörü bu memleketin gündeminden çıkarmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Onun için hep birlikte bu terörü alt etmemiz lazım. Eğer terörü engellersek, terörü engellemek için harcadığımız parayı vatandaşımızın refahı, huzuru için harcarız. Onun için vatanımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Kardeş olacağız, bir olacağız. Devletimizden başka kimsemiz yok. Bizim bizden başka dostumuz yok. Birbirimizin hakkına riayet edeceğiz. Komşuluk haklarımızı koruyacağız. Birlik ve beraberlik içinde olacağız."

Toplantıya Yıldırım'ın yanı sıra Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsmail Şahin ve muhtarlar katıldı.

Yıldırım, toplantının ardından Kotanlı, Gündüzlü, Adıvar ve Şatırlar köylerini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Yıldırım Bulanık Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title