Haberler

Vali Güvenç, Beyaz Bayrağı Göndere Çekti

"Beyaz Bayrak" projesinde başarılı olan Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Yenice Köyü İlköğretim Okuluna "Beyaz Bayrak" törenle asıldı.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan "Beyaz Bayrak" projesinde başarılı olan Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Yenice Köyü İlköğretim Okuluna "Beyaz Bayrak" törenle asıldı. Manisa Valisi Celalettin Güvenç, törende yaptığı konuşmada, Yenice Köyü İlköğretim Okulu'nun, temizlik sağlık güvenilirlik bakımından Manisa'daki onlarca yüzlerce okul içerisinden seçilerek "beyaz bayrak" aldığını belirtti. Köylüleri, velileri, okul müdürü ve öğrencileri tebrik eden Güvenç, "50 haneli bir köydeyiz. Burada beyaz bayrak alan bir okulumuz var. Birde anasınıfı açmışız daha okul çağı gelmeden okula öğrenci göndermeye başlamışız. Daha düne kadar normal eğitime göndermediğimiz çocuklarımızı şimdi ana okuluna göndermeye başladık. Bugün okullarımızı bilgisayar teknolojileri ile donatmaya çalışıyoruz. Bunları yapmak zorundayız. Artık eskisi gibi sadece Türkiye'deki insanlarla rekabet etmeyecekler dünyadaki insanlarla rekabet edecekler" dedi.

Selendi Üçeylül İlköğretim Okulu halk oyunları ekibi gösterilerini sundu. Yenice Köyü İlköğretim öğrencilerinin tiyatro gösterisinin ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve kursu başarıyla bitiren kursiyerlere Vali Güvenç tarafından sertifikaları verildi. Daha sonra beyaz bayrak okul önündeki direğe takılarak Vali Güvenç tarafından göndere çekildi. Yörük çadırında verilen ikramın ardından okulu gezen Güvenç, buradan Terziler köyüne geçti. Özel İdare tarafından yaptırılan ve dolgusu tam olmayan köprüde incelemelerde bulunan Vali Güvenç, köy konağını ziyaret etti, muhtar İsmail Ekim'de sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Güvenç,Teziler köyünde de incelemelerde bulundu. Selendi Devlet Hastanesi'ni de gezen Güvenç, ilçe kurulan Selendi Köy Muhtarları Derneği binasının açılışını yaptı. Dernek Başkanı Ulvi Özer, dernek hakkında Vali Güvenç'e bilgi verdi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title