Haberler

Uşak'ta Çağrı Merkezi Açıldı

Uşak Anadolu Ulaşım A.ş. ile Metis Çağrı Merkezi'nin Kurduğu Metis Anadolu Çağrı Merkezi Düzenlenen Törenle Açıldı.

Uşak Anadolu Ulaşım A.Ş. ile Metis Çağrı Merkezi'nin kurduğu Metis Anadolu Çağrı merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Sivaslı yolu üzerinde açılan çağrı merkezinin açılış törenine Uşak Valisi Kayhan Kavas, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, Metis Genel Müdürü Aslıhan Tan ve davetliler katıldı.

Projenin istihdam oluşturacağını ve şuanda 25 kişinin çalıştığını söyleyen Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, Türkiye'nin dört bir yanında çağrı merkezleri olduğunu ifade ederek, “Metis Anadolu Çağrı merkezinde şu an 25 kişi çalışıyor. Ancak kısa süre içerisinde yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak bir kuruluş olmayı hedefliyoruz. Bulunduğumuz binada bir öğrenci yurdu inşa edip, üniversite öğrencilerinin part time çalışıp para kazanabilecekleri bir ortam oluşturacağız. Bu yaptığımız ortak hareket bence Uşak’ın vizyonunu çok fazla değiştirecek. Uşak'ı bir çağrı merkezi firmalarının yer aldığı önemli iller arasına sokmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına Uşak'tan hizmet göndereceğiz” dedi.

Metis Genel Müdürü Aslıhan Tan, ise yaptığı konuşmada İstanbul dışında farklı bir bölgede yatırım yapmak için uzun süredir proje hazırladıklarını Uşak'ta yatırım yapmanın kendilerine çok büyük avantajlar sağladığını söyledi.açılış sonunda Vali Kavas, çağrı merkezini gezerek çalışanlarla sıhbet etti.

(KY) 15.04.2008 15:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title