Haberler

Ünlülere Süt Bıyığı Çok Yakıştı

Güncelleme:

Dünyada başarı ile sürdürülen Süt Bıyığı Kampanyası, Türkiye'de ilk defa geçen yıl Ulusal Süt Zirvesi'nde başlatıldı.

Ünlülerin sütten bıyıkla yapılan çekimleri, kamu spotu oluşturulmak üzere Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı'na teslim edildi. 2013 yılı ve sonraki yıllarda da Süt Bıyığı Kampanyası daha çok ünlünün katılımı ile sürdürülecek.

Dünyada süt tüketimini artırmak ve dikkati çekmek adına düzenlenen kampanyalara ünlüler öncülük ediyor. Amerika'da "Gut Milk", "SÜT BIYIĞI" gibi reklam kampanyaları çok dikkat çekici oldu. Ünlü isimler süt bardakları ellerinde dudakların üstünde sütten oluşmuş bir bıyıkla pozlar verdiler.

Heidi Klum, MischaBarton, Salma Hayek, GiselleBündchen, David Beckham, Elizabeth Hurley gibi ünlü isimler sütten bir bıyıkla poz vererek, süt tüketiminin artması için kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardılar. Ayrıca fantastik kahramanların süt bıyığıyla film afişleri de ilgi çekti.

Onur ödülleri verilecek

20-21 Mayıs'ta süt sektörünün tüm paydaşlarının İzmir'de bir araya gelerek, sorunların ve çözüm önerilerinin konuşacağı 2. Ulusal Süt Zirvesi etkinlikleri kapsamında, onur ödülleri, yıllara meydan okuyanlara özel ödüller verilecek ve süt çocuk seçilecek.

Zirvenin açılış töreninde süt sektörünün 6 önemli ismine "Ulusal Süt Zirvesi Onur Ödülü" takdim edilecek. Süt Onur Ödülleri bu yıl Türkiye'den, süt sektörü gelişimine önemli katkılarda bulunmuş 6 önemli isme verilecek.

Sektörde 25 yıl emek verenler

"Yıllara Meydan Okuyanlar Özel ödülü" sektöre 25 yıldan daha fazla katkı sunmuş özel sektör ve kamu sektöründen temsilcilere verilecek. 5 önemli isim kurulların oylamaları ile tespit edilecek.

Ulusal Süt Zirvesi'nde daha sağlıklı nesiller için süt tüketiminin önemi vurgulanacak ve bölgeye yakın bir ilköğretim okulunda, öğrenciler arasında sütü en çok tüketen bir çocuk seçilerek "Süt Çocuk" 21 Mayıs'ta takdim edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title