Haberler

Unıversal Channel - Yenı Dızı: Replay!!!

Güncelleme:

Unıversal Channel Büyük Eğlence Kanalıdır.

D-Smart platformunda ve TELEDÜNYA'da – en çok alkışlanan yıldızları, kült filmleri ve en başarılı televizyon dizilerini getiriyor.

Sinemayı, özellikle de onun ufak hilelerini sevenleriniz için Kasım ayında Universal Channel'dan farklı formatta bir dizi: "Replay – Sahneler mikroskop altında". Adli Tıp Yardımcı Komiseri Silio Bozzi 24 bölümde, patlayıcı uzmanlarının ve polis özel harekat timlerinin de yardımları ile sinemanın en popüler aksiyon klişelerinin sırrını ortaya çıkarıyor. Özel çekimler, canlandırmalar ve laboratuvar sunumları, izleyicinin inandırıcılığını kabullendiği klasikleşmiş 24 aksiyon sahnesinin aslında gerçekten ne kadar da uzak olduğunu kanıtlıyor.

"REPLAY – Sahneler mikroskop altında" Kasım ayı boyunca özel olarak Pazartesi'den Cuma'ya her gün saat 19:50'de Universal Channel'da.

"REPLAY – Sahneler mikroskop altında"

Silahın tek bir atışı ile paramparça olan bir kilit hayal edin. Replay'e özel bir canlandırmada da görüldüğü gibi kilit sadece açılmamakla kalmayacak, kopan parçacıklar ve de seken kurşun nedeniyle yaralanma riski de doğacaktır.

Veyahut evlerin ve arabaların patlamasından çıkan çarpıcı alevleri ele alalım. Patlayıcı Bilimi Enstitüsü Başkanı Danilo Coppe özel bir röportajda nasıl TNT gibi patlayıcıların yüksek miktarlarda yıkıcı bir etkiye yol açacağını, ancak gösterişli patlamalar yaratmayacağını açıklıyor. Alevler daha küçük ve şaşırtıcı bir hızda gidip gelmekte.

Tehlikeli araba kovalamacalarından şiddet dolu kavgalara, kloroformdan rehine ile kaçmaya, liste uzayıp gitmekte ve sinemanın o alıştığımız kalıplarının ardındaki sırları açığa çıkarmakta. Gerçekte asla olmayack ancak sinema izleyicisi tarafından inandırıcı bulunan yirmi dört farklı durum.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title