Haberler

Üniak'tan Başkan Öztürk'e Ziyaret

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı bünyesinde faaliyet gösteren Üniversiteli AK Gençlik, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret etti.

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı bünyesinde faaliyet gösteren Üniversiteli AK Gençlik, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü ziyaret etti.

AK Parti'nin üniversitedeki faaliyetlerini sürdüren ÜNİAK'ın Erenler Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Sakarya Üniversitesinde yapılan programları anlatan AK Gençler, desteklerinden dolayı da Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e teşekkür etti.

Üniversiteli AK Gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Üniversiteli AK Gençlik, partimizin en önemli birimlerinden biridir. Üniversitede olmaları sebebiyle fikri manada kendilerine büyük işler düşüyor. Biz gençlerimizin, her türlü fikir tartışmasına girebileceklerine ve davalarını en güzel şekilde anlatabileceklerine inanıyoruz. Kendilerine üniversite faaliyetlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaretten sonra Başkan Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektiren Üniversiteli AK Gençler, aynı tempoda çalışmalarına devam edeceklerinin sözünü verdiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Öztürk Sakarya Erenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title