Haberler

    Ünal Aysal'dan Dursun Özbek'e Sert Sözler! Geri Dönüş Sinyali...

    FutbolArena - Karabükspor mağlubiyetinin ardından Galatasaray'da mevcut başkan Dursun Özbek'e yönelik eleştiri sesleri giderek yükselmeye devam ediyor.

    FutbolArena - Karabükspor mağlubiyetinin ardından Galatasaray'da mevcut başkan Dursun Özbek'e yönelik eleştiri sesleri giderek yükselmeye devam ediyor. TRT Radyo'da açıklamalarda bulunan eski başkan Ünal Aysal, Dursun Özbek yönetimi hakkında sert ifadeler kullandı.

    Ünal Aysal, yeniden Galatasaray başkanı olacak mı?

    "Geri dön çağrısına nasıl cevap verecekseniz?" sorusuna cevap veren Ünal Aysal, "Dün geceden beri ileti yağmuru, geri dön çağrısı ve özlem mesajları var. Taraftar benim gönlümdedir, seslerine kulak vermeliyim. Galatasaray'da seçim var, kurallar var. Ünal Aysal, istedi geliyor diye bir şey olamaz." ifadelerini kullandı.

    Ünal Aysal'dan Dursun Özbek açıklaması

    Dursun Özbek'in teknik direktör seçimlerine göndermede bulunan Aysal, "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Benim seçtiğim teknik direktörler ile yeni yönetimin teknik direktör seçme tarzları farklı. Bakın futbolda başarılı olan çoğu sporcu artık yönetici olarak çalışıyor. Drogba'yı ben yönetime eklemek için getirirdim." diye konuştu.

    Riva ve Florya projelerini eleştiren Aysal, "Ben Riva ve Florya için uyarıyı Genel Kurul izin vermeden söyledim. Bu kontratı tekrar gözden geçirmeliler. Galatasaray,yapılan anlaşma ile her şeyini verip, hiçbir şey almadan masadan kalkabilir." dedi. Kendi dönemi hakkında ise "Geldiğim zaman ve gittiğim zaman zararlarda büyük bir artış yoktu." savunmasını yaptı.

    Yönetime eleştirilerini sıralayan Aysal, "Baktığınızda Galatasaray içerisinden 8-10 tane başkan adayı çıkabilir. Dursun Özbek muhakkak Galatasaray'a faydalı olmak istedil ancak şu ana kadar yönetim iyi bir performans gösteremedi. Dursun Özbek yönetiminin uyguladığı strateji benim gözümde yanlış. Taraftar da her geçen gün bu yanlışları görüyor. Benim stratejim büyümeye yönelikti. şuan ki yönetimin küçülmeye yönelik." yorumunda bulundu.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Galatasaray Ünal Aysal Riva Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title