Haberler

Ümraniye Soruşturmasında Öztürk Tutuklandı

Ümraniye'de Bir Gecekonduda Ele Geçirilen Patlayıcılarla İlgili Soruşturma Çerçevesinde Adliyeye Gönderilen 17 Kişiden, Emekli Askeri Personel Mehmet Zekeriya Öztürk Tutuklandı, Avukat Fuat Turgut İse Serbest Bırakıldı.

Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılarla ilgili soruşturma çerçevesinde adliyeye gönderilen 17 kişiden, emekli askeri personel Mehmet Zekeriya Öztürk tutuklandı, avukat Fuat Turgut ise serbest bırakıldı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderilen 17 kişiden, emekli askeri personel Mehmet Zekeriya Öztürk ve avukat Fuat Turgut, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yeniden ifadeleri alınan bu kişilerden Öztürk tutuklandı, avukat Turgut ise serbest bırakıldı.

Sabah saatlerinde adliyeye gönderilen, avukat Kemal Kerinçsiz'in de aralarında bulunduğu diğer 15 kişinin ise savcılıktaki işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title