Haberler

Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" Projesi

Koç Holding, "Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" projesini Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacak farkındalık seminerlerine devam ediyor.

Koç Holding, "Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" projesini Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacak farkındalık seminerlerine devam ediyor.

Holding'den yapılan açıklamaya göre Koç Holding'in Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum projesi kapsamında Eskişehir'de farkındalık seminerleri düzenlendi.

Opet Bayi ve Ülkem İçin Gönüllü Elçisi, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın organizasyonunda Osmangazi Üniversitesi'nde düzenlenen seminere çok sayıda Koç Topluluğu bayisi ve bölge müdürü katıldı.

AÇEV yöneticileri Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunu detaylarıyla aktarırken, TAP Vakfı yöneticileri de katılımcılara "İliniz için siz neler yapabilirsiniz?", "Hangi projelerle ilinizde toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda harekete geçebilirsiniz?" soruları ile interaktif bir içerik sundu. Öte yandan, organizasyon kapsamında Şehit Barış Öztürk Ortaokulu, Melahat Ünügür Ortaokulu ve Şehit Ali Gaffar Ortaokulu'nda da öğrenci ve öğretmenlere yönelik toplumsal cinsiyet eşitliği seminerleri düzenlendi.

Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl, Koç Topluluğu bayileri ve bölge müdürlerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve öğretmenin katılımıyla düzenlenen organizasyonun açılışında konuştu.

Kızıl, "2015 yılından bu yana AÇEV ve TAP Vakfı iş birliğinde sürdürdüğümüz farkındalık seminerleri ile 65 bine yakın kişiye ulaştık. Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda ısrar etmeyi ve zihinlerdeki değişimi sağlayacak farkındalık çalışmaları için sorumlulukla çalışmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum projesinde kat edilen yolu katılımcılarla paylaşarak toplumsal cinsiyet eşitliği meselesinin uzun zamandır Koç Topluluğu'nun odağında yer aldığını belirten Kızıl, şunları kaydetti:

"2013 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde kurulan İş'te Eşitlik Platformu'na üyeliğimizin ardından, HeForShe hareketinin Türkiye'deki destekçisi olduk. Hemen ardından da 'Ülkem İçin' projesinin 2015 - 2017 yılı temasını Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum olarak açıkladık. 1 yılı aşkın süredir, yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz farkındalık eğitimleriyle 14 ili ziyaret ettik. Şirketlerimizde farkındalık seminerlerimiz devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında ise ülkem için elçisi gönüllü bayilerimizin organizasyonlarıyla toplumsal cinsiyet eşitliği seminerlerimizi yaygınlaştırıyoruz. Güçlü bayi ağımız bu yoldaki en büyük destekçilerimiz arasında yer alıyor. 2015 yılından bu yana AÇEV ve TAP Vakfı iş birliğinde sürdürdüğümüz farkındalık seminerleri ile 65 bine yakın kişiye ulaştık. Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda ısrar etmeyi ve zihinlerdeki değişimi sağlayacak farkındalık çalışmaları için sorumlulukla çalışmayı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Koç Holding Eskişehir Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
title