Haberler

Uğur Önver'in 12'nci kitabı olan 'Büyük Sır' romanının tanıtım toplantısı yapıldı

Uğur Önver: Büyük Sır benim ustalık eserim"Çok iddialıyım, kitabı okuyup beğenmeyenlere parasını geri vereceğim""Film tadında çok keyifli bir roman""Büyük Sır kitabı için 2 yıl çalıştım"Özgür KABAN - Yağmur YETİMOĞLU / İSTANBUL, - Spor camiasının tanıdık isimlerinden Uğur Önver'in yeni...

Uğur Önver : Büyük Sır benim ustalık eserim

"Çok iddialıyım, kitabı okuyup beğenmeyenlere parasını geri vereceğim"

"Film tadında çok keyifli bir roman"

"Büyük Sır kitabı için 2 yıl çalıştım"

Özgür KABAN - Yağmur YETİMOĞLU / İSTANBUL, - Spor camiasının tanıdık isimlerinden Uğur Önver'in yeni romanı "Büyük Sır'ın" tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısı sonrası Büyük Sır romanının yazarı Uğur Önver, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Büyük Sır'ın yazdığı 12'nci kitabı olduğu ve bu nedenle çok mutlu olduğunu belirten Uğur Önver, "İnanılmaz mutluyum çünkü Büyük Sır benim 12'nci kitabım. 11 yıldır kitap yazıyorum ama ilk defa bu kadar iddialıyım. İddiam da şu; 'öyle güzel bir kitap yazdım ki okuyup beğenmeyene parasını geri vereceğim'. Bu kadar net ve açığım. Dili ve konusu inanılmaz farklı. Her yaştan insana hitap ediyor ve her şeyden önemlisi okuyan bu kitabı yaşıyor. Herkes kendinden bir şeyler bulacak. Çünkü karakterler çok renkli. Öyle bir hikayesi var ki sonunda oldukça şaşıracaksınız. İçinde büyük bir sır var, sürpriz bir sonlu. Zaten kitabın adı da buradan geliyor. Çok heyecanlı ve mutluyum çünkü bu benim ustalık eserim. Geride kalan 10 kitaptan farklı burada bütün yazarlık tecrübemi konuşturabilmem diye düşünüyorum" dedi.

"FİLM TADINDA ÇOK KEYİFLİ BİR ROMAN"

Büyük Sır romanının okunmasının çok keyifli olduğunu söyleyen Uğur Önver, "25 yıllık sunucu geçmişimden dolayı da bu kitapta birçok unsuru içine nakış gibi işledim. Başroldeki karakter Melis benden de bir parça, benim ruhumu da yansıtıyor. Ben de küçükken sunucu olmak istiyordum ve oldum, hayallerime kavuştum. Acaba Melis kavuşabilecek mi veya hangi zorluk ve engellerle karşılaşacak? Çok keyifli, okuması çok kolay, film tadında bir roman oldu. Büyük Sır'a gençlik romanı demek istemiyorum çünkü 70-80 yaşındaki bir insandan bu romanı okuduğunda çok büyük keyif alacak" diye konuştu.

"BÜYÜK SIR KİTABI İÇİN 2 YIL ÇALIŞTIM"

Bu roman için 2 yılını harcadığını ifade eden Uğur Önver, "Bu kitapta bir grup genç var. Sunucu adayı gençler. Çocukluk hayalleri bir müzik kanalında sunucu olabilmek. Ama bu yolda öyle zorluklar, taşlar, engeller var ki siz okurken 'nasıl yani' diyorsunuz. O nasıl yanilerin belleğinizde yarattığı efektleri bu kitabı keyifli hale getiriyor, zenginleştiriyor ve bence bu kitabı bambaşka bir evrene taşıyor. Diğer kitaplardan ayrılmasını ve bu kadar iddialı olmasını özellikle istedim. Ben bu kitap için 2 yıl çalıştım. Kolay bir şey değil. Ben şu ana kadar yazdığım 10 kitabı yaklaşık 5-6 ay civarlarında bitirdim ama sadece bu kitap için 2 yılımı harcadım. Çünkü öyle bir kurgu gerekiyordu ki bu kurgu fantastik olmalıydı ve mükemmel oldu" şeklinde konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uğur Önver Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title