Haberler

    UEFA Avrupa Ligi'nde gözler Başakşehir'de! Galibiyetlerine iddaa'da...

    Bu bir ilandırBAŞAKŞEHİR - FC KOPENHAGSüper Lig'de oynadığı son 4 maçta fire vermeyip zirveye ortak olan Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Danimarka temsilcisi FC Kopenhag'ı ağırlayacak.

    Bu bir ilandır

    BAŞAKŞEHİR - FC KOPENHAG

    Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta fire vermeyip zirveye ortak olan Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Danimarka temsilcisi FC Kopenhag'ı ağırlayacak.

    Temsilcimizde Fredrik Gulbrandsen dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

    Bir önceki turda cezalı olan Enzo Crivelli kadroya döndü, TD Okan Buruk'un elinde bol alternatifli bir oyuncu grubu var.

    FC Kopenhag ise İskoç Celtic'i eleyip Başakşehir ile eşleşti.

    Aalborg'a yenilip Danimarka Kupası'na çeyrek finalde veda ettiler, Horsens karşısında da 1-0 mağlup olup ligde sezonun ilk iç saha yenilgisiyle tanıştılar.

    Takımın önemli silahları Dame N'Doye ve Ragnar Sigurdsson hafif sakatlıklarına rağmen İstanbul kafilesinde yer aldı, durumları maç saati netleşecek.

    Dame N'Doye, Trabzonspor formasıyla Başakşehir'e karşı 4 kez forma giydi, hiçbir maçı kazanamadı! (1 beraberlik - 3 mağlubiyet)

    Üyelerin %51'i UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden tek temsilcimize güveniyor.

    Süper Lig lideri Trabzonspor ile aynı puanda olan Başakşehir, bulunduğu konumu sonuna kadar hak ediyor. Şu anda ligin en iyi futbolunu ortaya koyan Başakşehir'de kadro derinliği ve Demba Ba'nın formu da onları etkin kılıyor.

    UEFA Avrupa Ligi'nde Sporting'e karşı 3-1'in rövanşında Portekiz ekibini 4-1 mağlup eden Başakşehir çok önemli bir başarıya imza attı. Kısaca formda olan Başakşehir takımının özgüveni sağlam ve morali de yerinde.

    İyi de futbol oynayan Başakşehir'in bir kez daha ülkemizi mutlu edecek bir sonuca imza atmasını ve rövanş için avantajlı bir skor elde edeceği görüşündeyim.

    Gerrard'ın ayağı kaydı, o zamanlar Chelsea forması giyen Demba Ba affetmedi!

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Başakşehir Danimarka Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title