Haberler

Uçakta İmza

Beşiktaş Kafilesi ile İstanbul'a Dönen Milli Oyuncunun Önüne Sürpriz Bir Sözleşme Koydu. Topuz, "Kayseri Yönetimin Haberi Olmadan Olmaz" Dedi, Baskılar Sonrası İmzaladı. İbrahim Toraman da Bu Olayın Şaka Olduğunu Açıkladı.

Beşiktaş kafilesi ile İstanbul’a dönen milli oyuncunun önüne sürpriz bir sözleşme koydu. Topuz, "Kayseri yönetimin haberi olmadan olmaz" dedi, baskılar sonrası imzaladı. İbrahim Toraman da bu olayın şaka olduğunu açıkladı.

BEŞİKTAŞ, Kayseri’de sezonu kötü bitirirken, kafilenin dönüş uçağında yaşananlar herkesin keyfini yerine getirdi. Siyah beyazlı takımın özel uçağında Milli Takım kampı için İstanbul’a dönen Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz da vardı. Yöneticilerden Mario Berk, Topuz için özel olarak hazırladığı sözleşmeyi milli oyuncuya sundu. İbrahim Toraman da Topuz’u imza konusunda ikna etmeye çalıştı. Mehmet, "Yönetimin haberi olmadan bir şey yapmam. Ama siz neyi imzalamamı istiyorsanız imzalarım" diyerek sözleşmeyi imzaladı.

Toraman bu yapılanların tamamen şaka olduğunu söyleyince uçak bir anda kah kaya boğuldu. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, Beşiktaş kafilesi ile mutlu bir yolculuk yaptıklarını ifade ederek, "İstanbul’a gelirken kendimizi Beşiktaşlı gibi hissettik. Hiçbir zaman rakip takımın oyuncusu gibi görmedik" dediler.

Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ise, "Sözleşme bir espriydi ama gözünü kırpmadan imza atması bizleri sevindirdi. Kayserispor yönetimi ile konuşmadan kesinlikle böyle bir olayın içinde olamayız. Ancak Mehmet ve Gökhan gibi 2 yıldızı takımımızda görmek isteriz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title