Haberler

Türkiye'nin Norveç Karşısında Aldığı Zafer İstanbullular'ı Sokağa Döktü

2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçında Türkiye'nin Deplasmanda Norveç'i 2-1 Mağlup Etmesinin Ardından Taksim'de Toplanan Yüzlerce Vatandaş, Zaferi Kutladı. Kutlamalarda Yer Alan Yunanlı Bir Bayan Taraftar da, Yaptığı Tezahüratla Türkiye'ye Destek Verdi.

2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında Türkiye'nin deplasmanda Norveç'i 2-1 mağlup etmesinin ardından Taksim'de toplanan yüzlerce vatandaş, zaferi kutladı. Kutlamalarda yer alan Yunanlı bir bayan taraftar da, yaptığı tezahüratla Türkiye'ye destek verdi.

EURO 2008 Grup Eleme maçında Norveç'e konuk olan A Milli Takım, Emre ve Nihat'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılarak büyük avantaj elde eti. Tarihi maçın ardından Türkiye'nin bir çok yerinden zafer çığlıkları yükselmeye başladı. Taksim Meydanı'nda toplanan vatandaşlar da araç konvoyları oluşturarak, korna çalarak tur attı. Bayram havasının yaşandığı kutlamalarda Yunanlı bir bayan turist de, "Şampiyon Türkiye" sloganı attı. Aracın içinde bulunan bayan turist, "Türkiye'nin şampiyon olacağını biliyorum.

Türkiye iyi oynayan bir takım" diye konuştu.

Türk bayraklarıyla Taksim Meydanı'nı adeta kırmızı beyaza boyayan taraftarların coşkusu uzun süre devam etti.

(ME-RA-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title