Haberler

'Türkiye Kupası Hedefimize Adım Adım İlerliyoruz'

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçında Çaykur Rizespor'u 4-1 Yenen Kayserispor'un Antrenör Yardımcısı Cüneyt Dumlupınar, Türkiye Kupası Hedefine Adım Adım İlerlediklerini Söyledi.

Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Çaykur Rizespor'u 4-1 yenen Kayserispor'un antrenör yardımcısı Cüneyt Dumlupınar, Türkiye Kupası hedefine adım adım ilerlediklerini söyledi.

Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen ve basın toplantısı yapamayan teknik direktör Tolunay Kafkas'ın yerine açıklamalarda bulunan yardımcı antrenör Dumlupınar, yağmur altında Kayserispor'a destek veren taraftarlara teşekkür etti.

İyi mücadele ettiklerini ifade eden Dumlupınar, ''Türkiye kupası hedefimize adım adım ilerliyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Yağmur altında futbolcularımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Taraftarımızı İzmir'de oynayacağımız final maçına da bekliyoruz. Sevinçliyiz'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise kötü bir futbol oynadıklarını belirterek, ''Kayserisporlu futbolcuları kutluyorum. Haklı bir galibiyet aldılar'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title