Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Düşme Tehlikesi Yaşayan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'da Adanaspor Karşısında Alınan Bir Puanın Sevinci Yaşanıyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta düşme tehlikesi yaşayan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'da Adanaspor karşısında alınan bir puanın sevinci yaşanıyor.

Ligin ikinci yarısında tek galibiyet alabilen ve ligde küme düşme potasının biraz üstünde yer alan Kayapınar Belediyespor, sahasında oynadığı maçta zirve mücadelesi yapan Adanaspor karşısında bir puan almanın sevinci yaşanıyor. Kayapınar Belediyespor Teknik Direktörü Erkan Göçmenoğlu, Adanaspor karşısında ölüm kalım mücadelesi verdiklerini söyledi. Puan alabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Göçmenoğlu, "Taktiğimizi en iyi şekilde uyguladık, bize lazım olan 1 puanı aldık. Ligden 2 takım düşüyor. Ligde bizim 27 puanımız bulunuyor ve düşme potasında bulunan en yakın rakibimizle aramızda 4 puan fark var. Ligde kalma adına büyük avantaj sağladığımız için ne kadar sevinsek azdır. Bize Adanaspor maçında destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

(MG-FA-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title