Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta Klasman Mücadelesi Verecek Olan Erzincanspor, Kadrosunu 8 Yeni İsimle Takviye Etti.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta klasman mücadelesi verecek olan Erzincan spor, kadrosunu 8 yeni isimle takviye etti.

Ligin ilk yarısını 18 puanla 9. sırada tamamlayan Erzincan spor, ligi iyi bir yerde bitirmek için, aralarında süper ligde top koşturmuş oyuncuların da bulunduğu 8 futbolcuyla anlaştı. Kırmızı-siyahlı takıma transfer edilen isimler, Erzincan spor Vedat Çimen Tesisleri'nde düzenlenen toplantıyla basına ve spor kamuoyuna tanıtıldı. Kulüp yönetimi olarak, lige verilen arada, Erzincan'a ve Erzincanspor'a yakışan isimleri kadroya katmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, transfer edilen futbolcuların tamamının kendisini ispat etmiş ve iyi bir kariyere sahip oyuncular olduğunu ifade ederek, ancak transferde bu özelliğin ikinci planda tutulduğunu, transfer edilen futbolcuların kariyerlerinden çok ahlaki özellikleri sebebiyle tercih edildiklerini vurguladı. Biri kaleci 2 transfer daha yaparak kadroyu tamamlayacaklarını anlatan Başkan Osman Terzioğlu, "Böylelikle devre arasında yollarımızı ayırdığımız 10 futbolcunun yerine, 10 yeni isim alarak ikinci yarıya daha bir güçlü bir kadroyla gireceğiz. Amacımız klasman grubunda hakettiğimiz yere gelmek" dedi. Takımın, 11 Ocak perşembe günü ikinci etap kamp çalışmaları için Antalya'ya gideceğini açıklayan Başkan Terzioğlu, "Burada, birinci dönem kamp çalışmaları sırasında katıldığımız ve ikinci tura yükseldiğimiz İddiaa Turnuvası'na iştirak edeceğiz. Antalya kampının ardından, 30 Ocak'ta Almanya'ya gideceğiz. Köln'le bir hazırlık maçı yapacağımız 5 günlük Almanya kampından sonra 5 Şubat'ta Erzincan'a döneceğiz" diye konuştu.

Basın toplantısına katılan teknik direktör Levent Arıkdoğan ise, teknik heyetle işbirliği içerisinde gerçekleştirilen transferlerin Erzincanspor'u daha da güçlendirdiğini belirterek, "Fikstür avantajıyla başlayacağımız ligin ikinci yarısında taraftarlarımız çok daha iyi futbol oynayan bir Erzincanspor izleyecek. Lige verilen arayı yönetimin de desteğiyle çok iyi değerlendirdik. Ekibimize, bir çok ikinci lig takımına nasip olmayan yurtdışında kamp yapma imkanı sağlandı. Kadroya dahil olan futbolcuların uyum sağlaması açısından Antalya'da yaptığımız ve yapacağımız ikinci etap kamp ile yurtdışındaki kamp çok faydalı olacak. Rakiplerimizin hedefleri ve transferleri bizi ilgilendirmiyor, biz kendi hedeflerimize bakarız" şeklinde konuştu.

Erzincanspor, Süper Lig'de de top oynamış ve son olarak Eskişehirspor'un kadrosunda yer alan Cafer Aydın ile Maltepespor'dan Ferhat Timuçin'in yanısıra, Uşakspor'dan Gürkan Çolak, Bucaspor'dan Serkan Şayık, Batman Petrolspor'dan Erkan Sevil, Kırşehirspor'dan Gökhan Gündüz, Maltepespor'dan Levent Okmeydan ve Afyon Karahisarspor'dan Cemil Yücel'i renklerine bağladı.

(İS-İRT-İK-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title